torstai 30. elokuuta 2012

Piuhat poikki

Kummallista. Meillä on kotona kaksi lasta, josta kummastakaan ei roiku minkäänlaista piuhaa. Tälläistä päivää ei meillä vielä olekaan koettu.

Operaatio meni eilen oikein hyvin. Neiti heräsi nopeasti ja pirteänä. Iltapäivällä oli vielä kaulan ultra, jossa tarkistettiin mikä on tukoksen tilanne. Joku pikkuriikkinen pala siellä on vielä jäljellä. Nyt odotamme, että lääkäri ottaa yhteyttä ja saamme kuulla vaikuttaako se vielä johonkin. Kovasti toivon, että Klexanen piikitys päästäisiin jo lopettamaan. Jännitystä aiheuttaa myös lypin vastausten odottelu.

Tänään Neiti on ollut hieman itkuinen ja selkeästi eilen ronklatut paikat ovat kipeitä. Eikä se ihme olekaan. Aamulla hän pyysi särkylääkettä. Isin antamana, niin kuin aina. Äiti ei oikein kelpaa siihen puuhaan. :)

5 kommenttia:

 1. Voi pientä! Kieltämättä outo tilanne kun letku on poissa. Ja voi sitä ihanuutta kun saunomista rakastava poika pääsi yli kahden vuoden tauon jälkeen taas saunaan. Siihen mennessä oli tyytynyt haistelemaan ovelta lölytervan tuoksua :o).

  Sormet ja varpaat ristiin ja pystyyn että lypissä kaikki ok. Ja toivotaan että pääsette napapiikistäkin eroon.

  Meillä vielä edessä PEG-napin poisto, ajankohta ??? Uintikielto hiukan harmittaa ja siksi pitää ajoittaa muualle kuin koulujen uintiviikoille, jos vaan on mahdollista.

  Tsempit teille!

  Äiti77

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsette pian pegistä eroon! Tiedätkö onko peg-napin jälkeen pitkäänkin kastelukielto?

   Poista
 2. Onnea piuhattomuudesta, täällä pidetään peukkuja vielä testeille ja toivotaan niitä hyviä uutisia toooosi paljon :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uutisia odottelemme vieläkin.

   Poista
 3. Hei!

  Olen juuri perustanut uuden mammablogeja listaavan blogin, johon toivon sinun käyvän tutustumassa ja ehkä jopa liittymässä!

  http://mammabloggarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista