keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uudet silmälasit


Eikös löydettykin kauniit lasit Neidille!? Mielestäni sopii todella hyvin tuolle pikku söpöläiselle.

17 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöliini, hurmaava Neiti! Erittäin onnistunut valinta siis lasien suhteen!

  VastaaPoista
 2. Hienot lasit, sopii Neidille todella hyvin!! Meinasi jäädä kyllä lasit ihan huomaamatta kun ihastelin vaan Neidin hurmaavan söpöä hymyä! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat! Kuuluuko nuo niihin downeille suunnattujen lasien mallistoon? Kun etsin meillekin sopivaa mallia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihan perusmallit. Neidille on aina istuneet tavan lasitkin ja ei ole vielä tullut tarvetta tutustua tuohon mallistoon. Ehkä sekin päivä vielä koittaa!

   Poista
 4. Voi ei miten sulonen! :) Noista laseista tuli ihan yhdet lasit mieleen mitkä itellä ollu muksuna hih :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä hän näyttää isolle tytölle. Keskimmäisestä kuvasta tulee mieleen, että oho nyt näkyy niin paljon paremmin kuin ennen.

  VastaaPoista
 6. Oi, miten herttainen hymytyttö :)

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, niin ison tytön näköinen kun on noin upeat lasit!! =) Ihana hymy neidillä! Onko tämän tytön nimi siis oikeasti Neiti vai onko se vain lempinimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neidin nimi on Neiti täällä blogissa. En halua kirjoittaa lapsistani heidän oikeilla nimillään. Ihan vain siitä syystä, että he saavat sen sitten itse aikanaan tehdä, jos haluavat.

   Poista
 8. Valtavan suloinen tytsy!

  VastaaPoista
 9. Niin Iana Neiti!!! Ja hienot lasit. :)

  VastaaPoista
 10. Kuinka hurmaava nuori neitokainen!

  VastaaPoista
 11. Löysin tänne ihan toisenlaisen blogin kautta. Pysähdyttävä blogi. Jotain muuta kuin mihin on tottunut. Todella kaunis tyttö ja kivan näköiset silmälasit!

  VastaaPoista
 12. Paljonko Taikalla ja Neidillä on ikäeroa? Leikkivätkö he yhdessä vai onko heillä omat leikit vielä? Puhuuko Neiti ollenkaan puhuttua kieltä vai käyttääkö vain viittomia? osaako Taika viittoa vai opetatteko hänelle viittomia ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neidillä ja Taikalla on ikäeroa reilu kaksi ja puoli vuotta. He leikkivät jonkun verran yhdessä, mutta enimmäkseen tuntuu pikkusisko haittaavan Neidin leikkejä. Kaataa nukkekodin nuket tai keskittyy repimään kirjasta sivut ja muut helposti irtoavat osat ;) Ärsyttävä pikkusisko siis ;)

   Neidillä on muutama hassu sana, mutta pääasiassa viittoo. Taika hakee joitain sanoja, mutta hänkin viittoo tällä hetkellä enemmän. Taikallekin viitotaan, mutta enemmän hän tuntuu oppivan siskoltaan viittomia, kuten myös äänteitä ja sanoja.

   Poista