maanantai 17. joulukuuta 2012

Itsehoitosairaala?

Tänään oli Neidin viimeinen it-sytostaatti!!!!! Jipii, jälleen yksi etappi saavutettu ja maali jo häämöttää.

Nappula oli ollut varsin mainio nukutusreissullaan. Hoitajat naureskellen kertoivat minulle Neidin tempauksista palauttaessaan naperoa äidin hoiviin. Heti päästyään toimenpidehuoneeseen, oli Neiti nyhtänyt sukat jalastaan. Hoitajat kummastelivat, että mitähän Neiti nyt puuhaa. No, sovitti saturaatiomittaria varpaaseen tietenkin. Kun se oli saatu onnistuneesti paikalleen, oli vuorossa humautus kaasulla, jotta viggo saadaan laitettu käteen. Neidille tuon kanyylin laitto ei meinaten ole ihan helppoa. Kädet ovat liian vikkelät ja suonetkin huonohkosit löytyvät. UniJukka oli sanonut, että humautetaan tuolla maskilla ja niinpä Näppärä-Neiti oli napannut maskin kouraansa, läntännyt naamalleen ja nukuttanut itse itsensä :D

Hoitaja tuumasi, jotta ensi kerralla ei Neiti taida tarvita hoitajia ollenkaan, vaan voi itse hoitaa koko lääkkeen laiton. Vaan onneksi ensi kertaa ei ole, vaan tämä oli viimeinen it-lääke!!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Vakavalla asialla ei vissiin saisi leikkiä, mutta kylläpä kuullosti "hupaisalle" Neidin omatoimisuus. Parastahan tietysti oli se v i k a -k e r t a!

  VastaaPoista
 2. Haha, aivan ihana tuo teidän Neiti! :D omatoiminen tyttö, kun itse itsensä nukuttaakin ja mittaa saturaatioita :D Ääneen nauroin kun kuvittelin tilanteen!
  Niin ja aivan mieletön juttu, että tuo oli nyt sitten se viimeinen kerta!! Paljon halituksia Neidille!! Ihan mieletön tapaus =)

  VastaaPoista
 3. Kaikin puolin mahtavat kuulumiset - mahtava neiti!!! <3

  VastaaPoista
 4. Vika kerta, aivan mahtavaa :D
  Oikein ihanaa joulua koko teidän perheelle!!

  VastaaPoista