lauantai 5. tammikuuta 2013

Tehokas tammikuu

Nyt se alkaa. Loppurutistus! Eilen tupsahti postiluukusta nippu aikoja erilaisiin tutkimuksiin. On hammasröntgeniä (opinpahan mitä tarkoittaa ortopantomografia), sydänultraa ja ekg:tä. Keuhkotkin tutkitaan sun muuta. 

Lyp aikaa ei vielä ole tullut. Sitä odotamme kuin kissa kuumia kesäpäiviä. Siitä voimme laskeskella koska suurin piirtein menee viimeinen sytostaatti. Purkkia kun ei saa sulkea ennen kuin lypistä on tullut tulokset ja ne ovat vieläpä puhtaat.

Olen myös päättänyt, että lypissä ei ole tällä kertaa mitään. Ei vain voi olla! Kyllä tämä kiinalainen kidutus voisi meidän osalta jo loppua. Eiköhän tämän perheen kiintiö ole jo täynnä. 

Juoksua klinikalla tässä kuussa siis riittää. Onneksi tutkimuksia on saatu samalla päivälle useampi, ettei tarvitse jokaisen takia erikseen laukata. 

Tämä me jaksetaan, kunnialla loppuun. Voimat ovat vähissä ja huoli omasta jaksamisesta kova. Maalin häämöttäessä alkaa mieli päästää irti jatkuvasta pärjäämisestä ja jaksamisesta. Sen mukainen alkaa olla oma olo. Enää ei olekaan voimia. Ne on kulutettu tämän kahden ja puolen vuoden aikana todella tehokkaasti loppuun. Oman ajan tarve on valtava. Tämä väsymys tuntuu jo ihan fyysisenä. Jalat särkevät ja ovat ikään kuin maitohapoilla vaikken olisikaan urheillut. Joka päivä. Omansa on leukemia ottanut.


P.S. Jostain syystä en saa blogin taustaväriä tekstin taustaksi, vaan sinnikkäästi pukkaa tämmöisen vaaleanpunaisen taustan tekstille. Ajatus ei riitä nyt taistelemaan konettakin vastaan, joten tänään on sitten tämmöinen teksti :)

9 kommenttia:

 1. En muista oonko aiemmin koskaan kommentoinut, mutta nyt sitten viimeistään! Hienoa, että alkaa olla maalisuora käsillä, ja teidän perhe sais ansaitusti levähtää. Tsempit pienelle taistelijalle ja kotijoukoille! <3

  VastaaPoista
 2. Onneksi asiat alkaa olla loppusuoralla! Tsemppiä paljon! <3 -hanna-

  VastaaPoista
 3. <3

  kaikkea hyvää näille loppumetreille ja voi kun niin toivoisin ja haluaisin jotenkin auttaa. Jos tulee mieleen jotain niin kerro ihmeessä. Voimahaleja!

  VastaaPoista
 4. Voi...ymmärrän kyllä väsymyksesi. Ja hyvä että sen kerrot. Voimia tähän loppurutistukseen. Pärjäät kyllä..

  Pii

  VastaaPoista
 5. Voimia loppurutistukseen! Kaikkea hyvää teille!!:-)

  VastaaPoista
 6. Voimia loppurutistukseen! Minä seuraillut teitä täältä taustalta.

  VastaaPoista
 7. Siunausta teidän perhelle. Teitä kannetaan rukouksin. Herra itse näkee teidän menemiset ja tulemiset, ei yksikään hius putoa päästänne Hänen sitä tietämättä. Hän itse kantaa teidän ahtaalta avaralle ja antaa teille rauhan. Olkaa siunattuja!

  VastaaPoista
 8. Hirmuisesti tsemppiä sinne! Todella toivon, että teidän piinaus nyt jo hellittää! Väsymys ei toki ihan hetkessä hellitä, mutta toivottavasti nyt vain valoa päin mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille voimauttamisesta! Tulevat tarpeen tähän loppurutistukseen.

   Poista