torstai 18. huhtikuuta 2013

Pikku julkkis

Olen tämän päivän pohtinut julkaisenko vai enkö, mutta menköön. Salaisuuksiahan nämä meidän jutut eivät ole, vaan olen enemmänkin ajatellut, etten halua kirjoittaa blogiin lasten nimillä. 

Tässä siis juttu meidän perheestä, joka oli tänään hesarissa. 

Vaikka siis nimet tästä selviää, toivoisin ettei niitä edelleenkään mainittaisi blogissa. Mitä vähemmän lasten nimillä mitään googlella löytää, sitä tyytyväisempi olen ;)

8 kommenttia:

 1. Jokainen tämän blogin lukija kyllä varmasti sieltä pienen Neidin tunnisti :) Minäkin aamukahvin äärellä luin lehteä ja heti katsoin että "oi, tutut kasvot, tuon täytyy olla Neiti" :) Hyvin tehty juttu oli, tykkäsin!

  VastaaPoista
 2. Minäkin mietin, että oletteko te, kun oli niin kovasti Neidin näköinen tyttö :) Ihanaa, että teidän eristyskausi on kohta ohi!

  VastaaPoista
 3. Huomasin kanssa kirjoituksen Hesarissa, ja oli pakko tulla kurkkaamaan, että tunnustitko täällä sen olevan teidän Neidistä. <3 on kyllä niin ihanaa, että leukemia on teidän neidiltä selätetty! Toivottavasti saatte jonkun mahtavan äkkilähdön ja upean loman, ootte kyllä niin sen ansainnu! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu ihanasta perheestä. Mahtavaa, että pian pääsette nauttimaan keväästä ilman eristystä!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tunnistin teidät, tai siis varsinaisesti sinut :). Ihana juttu <3

  VastaaPoista
 6. Tunnistin sen jutun teidän perheestä ja mun piti jo aiemmin tulla kommentoimaan että frouva oli siinä kuvassa tosi nättinä :)

  VastaaPoista
 7. Aurinkoista kevättä ja erityisen mukavaa lomaa!!

  VastaaPoista
 8. Nyt vasta pääsin lukemaan tuon hesarin jutun. Oli kyllä fiksusti tehty juttu - ja toivottavasti oli tosiaan teidän näköinen ja teitä kuunnellen kirjoitettu. :) Lämmin henki ja hyvä mieli siitä huokui kumminkin kaiken kokemanne jälkeen <3 Oikein ihanaa ja sydämmellistä lomaa koko teidän perheellenne!!

  VastaaPoista