torstai 13. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Useampikin on käynyt kyselemässä kuinka meillä nyt menee. Kiitokset kaikille <3

Meillä menee nyt hyvin, mutta pikkuinen Ässä ei oikein nuku öisin. Pikku hiljaa unet ovat parantuneet ja nyt on jo yksi neljän tunnin unipätkä. Muuten yöt ovat olleet tunnin välein syömään heräämistä ja kukkumista. Pientä koliikkiakin oli ilmassa. Tästä syystä on tämä äitee ollut melkoisen väsynyt ja olen käynyt nukkumaan samaan aikaan kuin ipanatkin, jotta saan edes jonkin verran unta. Blogi on ihan jäänyt hunningolle, koska uni on vienyt voiton omalta ajalta iltaisin. Jolloin yleensä olen blogiani päivittänyt.

Olosuhteiden pakosta olen siis taukoillut, mutta tuota huonounisuutta kummempaa syytä ei ole. Ässä ja tytöt voivat mainiosti. Ässäkin on jo pikkuinen ilopilleri ja hymyilee ja juttelee kovasti ja tykkää katsella leluja ja leikkiä. Kirjoittelen tässä jossain kohdin enemmän, kunhan vain on sopiva kolo. Mutta harvatahtisuus varmastikin jatkuu tässä vielä jonkun tovin.

Kuinka moni seuraa blogini Facebook-sivua? Olen pohtinut, jos päivittäisin pikaisia kuulumisia Fb-sivuille useammin, koska se on niin helppo toteuttaa puhelimella päivän touhujen lomassa. Ja kun noita ipanoita tulee puhelimella kuvattua paljonkin. Tätä läppäriä taasen avaan nykyisin niin harvoin, joten blogin kirjoitus on jäänyt vähemmälle ja puhelimella blogin päivitys on työlästä. Suunnitelmissa siis on, että laittaisin sinne pikkujuttuja ja kuvia vähän useammin.

Tässä linkki fb-sivuille.

2 kommenttia:

  1. loistava idea toi facebook päivitys ;) ihana kuulla että kaikki sujuu hyvin, eli että ei ole kummempia murheita kun ihan normaalia vauvaperheen arkea. voimia unettomuuteen, onneksi varmaan ajanmittaan helpottaa

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea tehdä sivut myös facebookkiin :)

    VastaaPoista