keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Negatiivisuus on positiivista


Eilen oli juhlan paikka. Saimme viime viikolla otetun lypin vastaukset: näyte on puhdas!!!!! Iso kivi vierähti taas sydämeltä. Joka ikinen kerta sitä vain jännittää sydän syrjällään.

Nyt on ollut niin monta puhdasta näytettä viime syksyn positiivisuuden jäljiltä, että lypit harvennetaan jo otettavaksi neljän kuukauden välein. Jännittävää ja huojentavaa. Lääkäreillä on siis jo uskoa, ettei siellä mitään pommia ole muhimassa. Eihän tuota lypin ottoa muuten harvennettaisi. Mutta samalla kaihertaa äidin mielessä: mitä jos kumminkin. Kuka opettaisi äidin sydämelle ottamaan rennosti ja lakkaamasta jännittämästä? Vai pystyykö vanhempi edes siihen?

Verikokeetkin harvennettiin otettavaksi kahden viikon välein. Veriarvot ovat olleet tasaisen hyvät ja halutuissa viitearvoissa. Leukkariarvo ei siis saa olla myöskään liian hyvä, vaan silloin lääkkeiden annosta nostetaan.

Tyhmä hiivakin on nyt saatu kuriin. Lääkäri ei oikein osannut sanoa mistä se voi johtua. Hetken vielä annamme Diflucania (sienilääke), jotta varmasti jokainen pikku hippunenkin on kadonnut. Jos hiiva vielä uusii, sitten otetaan jo enempi kokeita, jotta saadaan selville mistä lajista on oikein kyse.

Tästä on oikein hyvä jatkaa kohti kesää. Aurinkokin jo lämmittää mukavasti ja henki kulkee vanhemmilla jälleen helpommin.

15 kommenttia:

 1. jes!! Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 2. "SERPPI ALAS, GRANUT YLÖS, SIENI POIS JA HYVÄÄ YÖTÄ" on ollut meidän perheessä käytetty iltarukous.

  Olen ekaa kertaa vierailulla blgissasi, heti myötäeläen ja onnittelut puhtaasta lypistä! Äidillä on oikeus pelätä aina pahinta, mutta joskus saa myös uskoa niihin hyviin uutisiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi oikein hyvin meillekin tuo iltarukous!

   Poista
 3. anonyymin lausahdusta komppaan muilta osin, paitti etten vieraile ekaa kertaa.

  VastaaPoista
 4. Jee! Hienoja uutisia!

  Hei milla olet kuorruttanut ton kakun? Yritan etsia vaihtoehtoja kermalle ja taala Ugandasta ei yllattaen saa mitaan sokerimassaa tai marsipaania ja oon vahan pulassa asian kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku on ihan itse ostettu :) Eli on pakastekakku, enkä voi koristelusta ottaa kunniaa.

   Poista
 5. Ihan mahtavuutta! Ja olipa kiva törmätä sairaalassa, me mentii heti teidän jälkeen lääkärin luokse :) Neiti oli niin mahtava takaoikea-vilkutuksellaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli pikaisesti taas nähdä.

   On tuo niin cool tuo meidän Neiti ;)

   Poista
 6. Jee!

  Huojennus vallatkoon perheenne lypin osalta, yksi jännitysmomentti jälleen selätetty.
  Joo, kyllä äidit osaa alitajuisesti niitä peikkoja pyöritellä...

  Tiina

  VastaaPoista
 7. Oi, miten hienoja uutisia!

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa. Saanko linkittää blogisi omaan blogiini ihanhyvaelama.blogspot.com?

  VastaaPoista