perjantai 6. heinäkuuta 2012

Matka-apteekki

Tänään se koittaa, odotettu loma arjesta! Tätä on odotettu ja jännitetty. Jännitetty, ettei iske mikään flunssa tai muu vastaava miksi emme pääsisikään lähtemään.

Oma matkalaukku matka-apteekille? Neidin lääkkeet ja katetrin hoitovälineet vien ison tilan. Lisäksi tarvitaan muutakin käsiapteekkia reissua varten.

Matkakuumetta ilmassa. Odotan niin kovin, että pääsen järven rantaan katselemaan avointa maisemaa ja vain olemaan. Antaa ajatuksen lentää, tyhjätä pään. Niin ja arjen velvoitteista irti olemista. Vain perheen kesken hengailua ja rentoutumista. Mökkiseurana meillä on veljeni perhe ja vanhempanikin tulevat viikonlopuksi piipahtamaan. Lastenvahti apuakin siis on :)

***

Reissuun lähdemme vain yhden lapsen vaippojen kanssa. Neiti on nyt kolmatta päivää ilman vaippaa. Vain yöksi tai ulkoilun ajaksi olemme enää vaipan laittanut. Epätoivokin on tässä jo äidille ehtinyt välissä tulemaan, kun pissa on osunut kaikkialle muualle kuin pottaan. Mutta eilen saimme jo suurimman osan pissoista pottaan ja potalle meno ei myöskään enää aiheuta hirmuista uhmakohtausta. Luinkin eilen kirjoja potalla istuessa niin, että kieli tuntui kuivuvan kitalakeen kiinni. Se auttoi selvästi. Potasta tuli paljon kivempi paikka. Äsken Neiti oli mennyt ihan itsekseen potalle leikkimään Teletapeilla (emme siis ole pitäneet housuja sisällä ollenkaan). Ja niin vain tuli ensimmäinen pissa pottaan äsken ilman vanhempien avustusta tai potalle patistusta. Ihan itse potalle mentiin! Ehkä se tästä.

Nyt kone kiinni ja nokka kohti lomailua! Lämpimiä kesäpäiviä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti