keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ilonhetkiä

Iloisia uutisia. Lääkärillä oli oikein hyviä uutisia meille tänään normitsekki-reissulla. Kolme ensimmäistä tutkimusta lypistä oli jo vastattu ja kaikki negatiivisiä! 
Mutta kyllä onnistui lääkäri pelästyttämään sekä äidin että isin. Hän oli kovin vakavan oloinen, lääkäri joka on normaalisti nauravainen ja iloinen. Otti heti ensimmäiseksi lypin vastaukset kouraan ja sanoi kulmia rypistäen: "Näistä vastauksista." Kyllä heitti sydän muutaman voltin ja oli aivan vakuuttunut, että nyt kolahtaa. Sekunnit olivat vaaaaltavan pitkiä ja vaikka mitä ajatuksia kerkesi päässä laukkaamaan. Miten ajatukset ovatkaan niin vikkeliä. Onneksi jatko olikin sitten odotettua paljon mukavampaa kuultavaa. Nyt vielä odotamme fishin vastausta ja yritämme luottaa, että sekin on puhdas.Nepalilaisessa juhlistamassa hyviä uutisia.
Pitihän se näin hyviä uutisia juhlistaa. Kävimme koko poppoolla syömässä nepalilaisessa ravintolassa. Herkkua oli, kaikkien mielestä. Taika keskittyi naan-leivän mutustamiseen. Suurempaa herkkua ei hänen mielestään olisi tarjolle voitu pistääkään. Neiti tykkäsi tuorejuustosta pinaattikastikkeessa ja niin, siitä naan-leivästä. Raitaan dipattuna, tietenkin. Eipä leipää sitten oikein vanhemmille riittänytkään.

Kotiin päästyämme alkoi mukavasti tuulla ja pääsimme kokeilemaan leijanlennätystä. Ensimmäistä kertaa. Kuvat taitavat kertoa minua paremmin kuinka kivaa tuo touhu oli Neidistä.

8 kommenttia:

 1. Hitto näitä silmiä kun niissä on vika. tuli sellainen ilon itkutyrskähdys tähän nääppikselle, pahiten tuossa kohdassa missä sisarukset rintarinnan työntävät kärryjään. Snyyh.
  Apua! Nenäliina! tänne!

  Ja rontti lääkäri, ei saa tossa vaiheessa kurtistaa kulmia, pitää sanoa että hyvät uutiset täällä hei, tervetuloa.

  ihanat muksut, ihania uutisia. Nyt taas pidetään kaikki paikat ristis ja rullalla FISH:in tuloksiin.

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia! Tuli oikein tippa linssiin, kun katselin kuvia teidän Neidistä lennättämässä leijaa..

  VastaaPoista
 3. Ihanaa!

  Iloitkua ja kyyneleitä puolestanne. Tunnen sen suunnattoman huojennuksen tunteen, ihan kuin hengitys olisi silleen rennompi...
  Aiheestakin!

  Onne matkaan!

  Tiina, jolla hengitys meinaa välillä olla raskaanlainen... mutta pihisee kuitenkin

  VastaaPoista
 4. AIVAN MAHTAVAA!!! toivottavasti viimeinenkin näyte puhdas! Teillä on kyllä niin ihanan tomerat lapset! Aivan ihania kuvia!

  T.Äiti77

  VastaaPoista
 5. Eipä sitä turhaan ole sanontaa "ajatuksen nopeudella...". Tollasten sekuntien aikana, jolloin ihan kaikkiea tulkitsee ja kaikesta yrittää ennakoida ja päätellä jotain.
  Lypin jo tiedänkin, mutta mikä on fish?
  Hienosti ripirinnan neitokaiset kärryttelee.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Nyt en jaksa oikein vastata, seuraavasta postauksesta löytyy syy.

  Merjalle vastaan sen verran, että lyp-näytteestä tehdään neljä erilaista tutkimusta. FISH on yksi niistä. Muista tutkimuksia ovat PCR, virtaussytometri ja ihan mikroskoopilla tutkiminen.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja ihanat tytöt!

  VastaaPoista