tiistai 23. heinäkuuta 2013

Masukuva

Raskaus etenee tässä kaiken ohella. En ehdi asiaa oikeastaan arjen lomassa ajatella. Pahin pahoinvointi on jo ohi, enää vain kuvottelee ja säännöllisesti on syötävä.
Isoin "vaiva" on ihan tolkuton väsymys. Nukuttaisi vaikka kuinka, mutta myös fyysinen kunto on ihan nollassa. Mahan kasvatus vie kaikki voimat ja muuhun ei oikein jää. Sama ongelma on jäänyt kakkosraskaudesta mieleen. Muistan edelleen tunteen, kun päivä-pari sektion jälkeen jaksoin taas käydä kävelemässä ilman puuskutusta ja taistelutahtoa. Kävely oli helppoa ja kevyttä, isosta haavasta alavatsalla huolimatta.

Puoliväli häämöttää. Vielä reilu viikko ja olen saavuttanut tuon taitekohdan. Rakenneultrakin on pelottavan lähellä. Nyt on jo hiipinyt mieleen mahdollinen keskosuus ja lasken viikkoja: koska ylitetään raja, että lasta hoidetaan, jos se syntyy. Rakenneultrassa otetaan kantaa millaiseen seurantaan tällä kertaa joudun. Supistelut ovat jo ilmaantuneet kiusaksi, kun on liikkeessä.

Pysy pieni masussa vielä pitkän aikaa!

5 kommenttia:

 1. Kaunis masu on! ♥

  Mulla iski tolkuton väsymys reiluksi viikoksi tuossa pari-kolme viikkoa sitten. Aloitin raudan ja mammavitamiinit uudestaan ja nyt helpottaa tosi hyvin, ei tarvi enää päiväunia :) Mulla siis nyt reilu 23 viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee aloitta raudan syönti minunkin. Vitamiinejä olenkin syönyt koko aika.
   Aikas samoissa ollaan menossa :)

   Poista
 2. Ihana ♡ meillä ensi viikolla rakenneultra , eli puoli välissä kohta mennään täälläkin :) tsemppiä loppuraskauteen♥
  ~Ninnu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä ultraan! Kyllä se aina pikkuisen kihelmöi masun pohjassa tuo ultra. Ja kiva päästä pientä moikkaamaan.

   Poista
 3. Kovasti tsemppiä raskauteen <3 ja kahden pienen lapsen kanssa samaan aikaiseen oleiluun.

  Paljon lisää masuviikkoja toivotellen,
  Poikkeama

  VastaaPoista