lauantai 5. lokakuuta 2013

29+3

Täällä ollaan, vielä yhdessä kasassa. Onneksi, vaikka koville tämä päivästä toiseen makaaminen ottaa.

Jännitystäkin on koettu. Pari yötä sitten olin taas tarkkailussa vuodon ja supistelun takia. Tällä kertaa onneksi vuoto oli huomattavasti maltillisempaa kuin aikaisemmin. Ja loppui taas aikanaan. Mutta ihan puun takaa vuoto alkoi. Pötköttelin ihan rauhaksiin sängyllä katsomassa telkkaria, kun yhtäkkiä taas mentiin. Pitää varpaillaan, kun ei yhtään tiedä milloin seuraavan kerran lorisee.

Viime yönä supisteli jälleen. Pari tuntia kesti, mutta saatiin lääkkeillä kuriin. Onneksi ei saanut vuotoa aikaiseksi. Nyt on mennyt säännöllisesti supistuksen estolääkitys edellisestä vuodosta lähtien, mutta viime yönä tarvittiin lisäapuja.

Huvittavaa on, että estolääke on oikeasti verenpainetta alentava lääke. Ja kun nuo minun paineet ovat surkeat alun pitäen. Hoitajat vuoroperään raapivat päätä ja miettivät uskaltavatko antaa. Tänäänkin lopulta piti kävellä hetki, kun mittari näytti sitkeästi 94/58. Saatiin tuolla konstilla yläpaine kohoamaan jopa 104:n. Onneksi lääke ei alenna kuitenkaan painetta entisestään. Voisi jo tulla hölmö olo.

Vauvahautomo jatkaa toistaiseksi kasassa ja toivottavasti päästään yli kolmenkympin. Lähtölaskenta siihen onkin jo alkanut.

3 kommenttia:

  1. Mietinkin juuri miten teillä menee. Kiva kuulla, että olette vielä kasassa. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Olipa hyviä uuTisia!! Täällä peukut vieläkin pystyssä että vauva sais vielä hetken kasvaa masussa :) koitat nyt vaan keksiä jotain mielekästä tekemistä että se aika kuluis! -niina

    VastaaPoista
  3. Vau, kolmekymppinen kolkuttaa jo ihan lähellä! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista