sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Iso tyttö

Äidin iso tyttö täytti eilen viisi kokonaista vuotta! <3 Juhlistimme synttäreitä täällä sairaalassa. Paikalla olivat myös ukki ja mummi. Neiti valitsi ihan itse kakun, lähileipomomme kinuskikakku näytti herkulliselta ja sitähän se oli. Lahjaksi Neiti sai Sylvanian families -sarjan apinaperheen ja norsuperheen. Ja ne olivat todella mieluisia. Pikku apina- ja norsufanille. Suurta hittiä on muutenkin kaikki nukkekotileikit. Tosin nuket on aika eiei, mutta eläimet seikkailevat ja asustelevat talossa ja puuhaavat monenlaista.

Isot synttärit vietämme sitten kun tämä sairaala-arki on ohi ja tilanne tasaantunut. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen näet voimme juhlia synttäreitä kunnolla. Infektioeristys kun on vain muinaismuisto. Neiti on isot juhlat ansainnut.

Kuvia minulla ei täältä sairaalasta käsin ole laittaa eilisestä juhlakalusta.

Onnea vielä kerran Äidin Kulta <3

5 kommenttia:

 1. Onnittelut isolle Neidille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea teidän isolle tytölle! Teillähän ollaan näköjään melkein samanikäisiä, kuin täällä. Meillä juhlistetaan pojan synttäreitä tänään :)

  Voimia vielä viimeisille sairaalaviikoille. Toivon peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee teillä hyvin ja pääsette pikkusisaren kanssa jo kohtapuoliin juhlimaan myös neidin synttäreitä!

  VastaaPoista
 3. Hei

  Kaikkea hyvää ja ennen kaikkea voimia varmasti puuduttavaankin sairaala-arkeen. Muiden kanssakulkijoiden kanssa toivon, että olet keksinyt jotain puuhaa pitkiin päiviisi - joulukorttien askartelu alkaa ainakin olla ajankohtaista :) Nettikaupat ja niiden tarjonta?
  Olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa, suvussa teidän esikoisenne ikäinen 47 kromosomia omaava prinsessa. Ehkä jotain olen joskus kommentoinutkin, en kuitenkaan kovin aktiivisesti. Nyt ajattelin aktivoitua ja muutaman sanan kirjoittaa, saat taas minuutin/kaksi menemään aikaasi siellä vatsaa kasvatellessa :)
  Jokainen päivä on masuasukille tässä kohden "kotiinpäin", viikkoja onneksi kasassa jo noinkin paljon. Vastaavassa tilanteessa on hyvä asua Suomessa...
  Syysterveisin, Aya

  VastaaPoista
 4. kiitos ihanasta blogista. pidemmän aikaa täältä takavasemmalta teidän perhettä seurannut. upeata että jaksat jakaa ilot ja surut meidän tuntemattomien kanssa, annat paljon voimia arkeen ;)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti se vauva on vielä mahassa? Hirveästi voimia teille!

  VastaaPoista