keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hetkiä sairaala-arjesta

Tässä pieniä tuokiokuvia sairaala-arjen keskeltä.

Napsukka ensimmäistä kertaa ulkona sitten tulopäivän.


Keinuminen on Neidin lempipuuhaa ja sitä voitaisiinkin tehdä koko päivä. Ilmeet kertovat kuinka hauskaa oli päästä ottamaan kunnon vauhdit. Oikealla alhaalla Neiti viittoo "keinua". Sairaalan leikkialueella on teltta, missä on kaiken näköistä tekemistä. Siellä ihmeteltiin ilmapatjaa ja My litte pony -taloa.

Ensimmäinen erä myssyjä saapunut.

 Sovittelimme niitä Neidin kanssa innokkaina!

Kaiken vauhdin keskellä on välillä myös levättävä.Tänään kuulimme myös viikon parhaan uutisen. Pääsemme huomenna kotilomille ellei jotain yllättävää tule huomenaamun labroissa! Aamupäivälle pääsemme lähtemään ja illaksi sitten takaisin sairaalaan. Olemme koko perhe rusetilla, jotta yllätykset pysyisivät nyt meistä kaukana. Ihanaa, voimme päivän elää normaalia arkea!

(Lisätty keskiviikkona 11.8.) Verratkaapas neidin naaman pyöreyttä keinu-kuvissa ja hattu-kuvissa. On muuten tehnyt kortisoni jo tehtävänsä :D Ruoka maistuis, koko ajan!

6 kommenttia:

 1. Satuin juuri sopivasti koneelle. Mitä kuvia! Varsinkin nuo keinukuvat! Teillä on niin hurmaava ja suloinen Pikku Neiti!

  Nautinnollista kotipäivää!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kotilomalle pääsystä. Ihania kuvia ja myssyt on juuri sopivan "hauskoja".

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka upeeeeeeeeeeeeeeta! Onnea ystävä hyvä!

  Ootteko pääsemässä viikonlopuksi kotia? Meinaan, täällä ois taas tuliaisia sinne :)


  Ihania ihania ihania kuvia ihanasta ihanasta ihanasta neidistä! (ja upeesta perheestä)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille.

  Viikonlopusta ei oo vielä mitään tietoa, mutta itse epäilen. Veriarvot ei ole vielä noussut tarpeeksi, jotta päästäisiin kokonaan kotio. Mutta harjoittelemaan sentään päästään!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia! Täällä itkeä vollotan ja hymyilen samalla - miten ihana Napsukka ja miten urhea. Loistavaa että pääsette kotilomalle! Toivotaan ettei aamu tuo mitään ikäviä yllätyksiä.

  Muistan kun meidän neiti pääsi ensimmäistä kertaa kotilomalle hoitajan kanssa. Silloin kaikkia hymyilytti niin että poskia särki.

  Halauksia lähettelee myös meidän Peikkoprinsessa.

  VastaaPoista
 6. Suloinen tyttö teillä.
  Voimia teille :)

  VastaaPoista