keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Nilkit neutrofiilit

Neidin neutrofiiliarvojen kanssa on ollut nyt pidempään ongelmia. Neutrofiilithän ovat siis yhdenlaisia leukosyyttejä=elimistön puolustussoluja. Ne ovat laahanneet melkein pohjalukemissa eivätkä millään ota noustakseen. Sytostaattienkin annostusta on jouduttu tästä syystä laskemaan ja jopa välillä jättämään tauolla, jotta arvo nousisi.

Reilu viikko sitten lääkäri jo sanoi, että nyt otetaan lyppi, jos arvot eivät ole näissä verikokeissa jo paremmat. Tarkistetaan miksi luuydin ei toimi kunnolla. Silloin onneksi arvot pomppasivat. Mutta nyt ne ovat jälleen tippuneet ja lääkitystä laskettiin jälleen kerran.

Vanhemmilla on nyt pelko takamuksessa. Pelko, että leukemia on uusinut. Ja siksi luuydin ei toimisi kunnolla. Ahdistus on kova, pusertava tunne rinnassa. Väsymys on toinen pinnalla oleva tunne. Väsymys tähän ainaiseen lasten puolesta pelkäämiseen. Väsymys koko leukemiaan. Olisi jo pirulainen hoidettu ja voisimme jättää sen kappaleen elämästä jo taaksemme. Tieto siitä, että hoitoja on vielä yli vuosi jäljellä on lamaannuttava. Vielä reilun vuoden ajan saamme olla henki kurkussa ja varpaillaan joka oireen takia. Jos kaikki on mennyt hyvin. Jos ei, en tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Pyyntö kaikille: kaikki hyvät ajatukset ja rukoukset Neidin suuntaan. Että Neiti selviää kunnialla tästä episodista elämässään ja se jää vain ikäväksi muistoksi historian kirjoihin. Kiitos!7 kommenttia:

 1. Voi pasha. Toivottavasti arvot taas pomppaa. Varmasti äärettömän raskasta kulkea pelko peräpeilissä koko ajan. Ootte ajatuksissa ja taas käännyn valtauskontojen jumalolentojen puoleen. Taidan samalla vetästä myös harvinaisemmatkin lahkojumalat toivelistalle.

  Halauksia.

  VastaaPoista
 2. Eipä ihme, jos olet väsynyt! Aikamoista pyöritystä on teidän perheen elämä jatkuvasti. Täällä uskotaan ja toivotaan kovasti, että neutrofiilit saadaan kohdalleen, ja ettei niiden laskija nyt ainakaan leukemiapeikko olisi. Jaksamista sinulle, Neidille ja koko perheelle!

  T:Katja (anonyyminä, kun jostain syystä omalla nimimerkillä ei pystynyt kommentoimaan)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Yritämme saada tänään jotain vastausta, kun Neidillä on kromirasitustesti. Toivottavasti olemme viisaampia iltapäivällä.

  VastaaPoista
 4. Toivon koko sydämestäni, että kaikki kääntyy parhain päin mahdollisimman pian. Voimia koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Voi ressukkaa!
  Koskettaa lukea teidän kuulumisia kun omat (suurimmat) murheet alkaa olla taakse jäänyttä aikaa. Hirmuisen paljon tsemppiä ja peukkuja teille ja jaksamista arjen keskellä!
  T.Äiti77

  VastaaPoista
 6. :(( Halaus ja omat toiveet isommalle taholle esitetty... <3

  VastaaPoista
 7. Voi että on kaikkea ikävää maailmassa:/Oon ihan uusi lukija mut pakko oli heti kommentoida..eipä tässä muuta osaa sanoa kuin voimia ja halaus.Itsekin kahden kovasti sairastelevan lapsen kanssa taistelevana tietää tuon väsymyksen ja pelon..

  VastaaPoista