maanantai 6. helmikuuta 2012

Vaarallisia harrastuksia?

 Uhmaten kaikkia fyssareiden ohjeistuksia päätimme kokeilla mitä Pirpana tuumaa hyppykiikusta. Ja tuumashan se: kivaa oli.

Isosisko tuumasi, että touhu on niin vaarallisen näköistä, että laitan varmuudeksi pyöräilykypärän päähän.

6 kommenttia:

 1. Seurailen aktiivisesti blogiasi, mutta olen kovin huono kommentoimaan. Nyt tuo kuva on niin kertakaikkisen ihana ja saa hymyilemään, että pakko jättää joku merkki itsestäni! Teillä on aivan hurmaavat tytöt, kauniit siskokset. Toivon teille kaikkea hyvää ja parempia ja ennen kaikkia terveempiä päiviä tulevaan kevääseen!

  Hyppykiikusta sen verran, että meidän kuopuksemme, nyt 6,5kk nauttii enemmän kuin mistään muusta tuosta hyppykiikusta. Siinä rauhoittuu pahimmatkin kiukut, joita tällä hetkellä aiheuttavat mm. ensimmäisen hampaan puhkeaminen. En siis usko, että pienet hypyt tekisivät vielä hallaa kelleen. Onnea on pomppiminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset.

   Minä olen ihan kysynyt Neidin fyssarilta tästä hyppykiikku asiasta. Kuulemma ylijäntevälle ja varvastamiseen taipuvaiselle ei ole hyväksi, mutta muuten ei pikku hetkestä hyppykiikussa ole mitään haittaa lapselle. Neidille jopa suositeltiin. Lisäämään aistimuksia jalkapohjalle.

   Kovasti tykkää pomppia tuo meitinkin natiainen.

   Poista
 2. Ihana! :) Kantsii varautua kypärän kanssa, kun ei voi tietää miten se systeri siinä hyppää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, varsin arvaamattomia ovat nuo vauvat :)

   Poista