torstai 2. helmikuuta 2012

Yökkökyöpeli

Keskiyöllä heräsin säpsähtäen. "Neiti itkee!" sanoin miehelleni ja loikkasin sängystäni. Vain löytääkseni Neidin ja ukkelin vessasta vaatteita riisumasta ja pesulle menemästä. Neiti oli alkanut oksentamaan. Mies oli jo kerennyt herätä itkuun ennen minua ja kun mies oli mennyt Neidin huoneeseen, istui pieni raukka itkemässä sängyllä ja joka puolella oli oksennusta. Tukassa, lakanoissa, vaatteilla ja jopa pitkin naamaa. On varmasti ollut surkea näky.

Juuri kun saimme tytön putsattua ja puettua, iski uusi pahan olon aalto. Uskottava se oli, Neidillä oli oksennustauti. Yön selkään lähtivät isin kanssa kohti Lastenklinikkaa.

Neiti pääsi onneksi heti tippaan, joten kuivumista ei tarvinnut pelätä. Klinikka oli taas aivan täynnä eikä osastoille ollut tilaa. Olivat jääneet päivystykseen yöksi. Halusivat seurata mihin suuntaan tauti menee. Onneksi oksentelu hellitti aamuun mennessä ja puolen päivän aikaan pääsivät jo kotiin.

Nyt jännitämme täällä tarttuuko tauti meihin muihin. Toistaiseksi näyttää hyvälle, mutta vielä ei uskalla huokaista helpotuksesta.

6 kommenttia:

 1. voi pikkaraista <3
  Soon niin väärin tuo tautikin ylipäätänsä, puhumattakaan että se eksyi teidän perheeseen. Yrp. Toivottavasti koko teidän kööri pysyy terveenä eikä lisäyrpelöä ilmiinny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi on onnistuttu muut välttämään pöpö. Jos viikonlopun yli selvitään, niin taidan uskaltaa jo henkäistä. Yleensä nuo mahataudit itää nopsasti. Neitikin on jo parempi vaikka ruokahalu ei vielä ole ihan palautunut.

   Poista
 2. Pysykäähän terveenä! Täälläkin pidetään peukkuja ettei tauti tartu. Mutta kaikkein eniten halusin kommentoida, että voi miten veikeä kuva! ♥ Ihana pikkuinen neiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ilme on mahtava. Toisella oli ilmeisen kivaa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Voiton puolella jo ollaan. Kyllä tämä taas tästä.

   Poista