lauantai 16. kesäkuuta 2012

KesäpäiväTänään ollaan istuttu koko päivä uudella terassilla. Grilliruokaa nautittu ja vieraiden kanssa höpötelty niitä näitä. Pikkutytötkin viihtyvät oikein hyvin terassilla. Taikan lempiharrastus on kontata äidin rakentaman sohvan sisään, koiran kanssa tietysti. Nyt onkin pohdinnassa pitäisi sohvaan jättää aukko leikkejä varten.


Terassi on jo käyttökunnossa. Hienosäätöä vielä on mukavasti jäljellä, mutta se ei käyttöä haittaa. Pöytäryhmä on tilauksessa ja toivottavasti perillä jussiksi. Sen aikaa saa tuo meidän pienemmän terassin pöytä palvella ruokailijoita.

Kuvat uudesta terassista eivät nyt ole oikein huippuotoksia, mutta kelvatkoon esittelemään minkälainen hökötys me ollaankaan menty rakentamaan. Jahka saamme terassia vielä viilattua kuntoon ja kukitettua napsaisen parempia kuvia.

Tänään on ollut oikein kiva ja rentouttava päivä. Parista viime kesästä en oikein muista mitään. Neidin sairastuminen ja Taikan keskosuus ovat haudanneet muut muistot alleet. Päällimmäisenä on mielessä vain huoli ja synkkyys noilta kesiltä. Niin ja helle. Kesällä 2010 vietimme helteen K10:n tuskastuttavan kuumassa eristyshuoneessa. Seisovassa ilmassa. Viime kesänä olen suhannut autolla kodin ja Kättärin väliä. Ilman ilmastointia. Keväällä jopa ahdistuin tulevasta kesästä. Pelkäsin mitä se tällä kertaa tuo tullessaan. Kuka sairastuu tänä vuonna ja viettää kesän sairaalassa? Onneksi tuo pelko ja ahdistus on näin kesän myötä hävinnyt ja tänä kesänä paikkaamme tilanteen ja otamme kaiken irti lämpimistä keleistä.4 kommenttia:

 1. Mukavalta vaikuttaa uusi terassinne jo tässä vaiheessa. Kulmasohvan väriyhdistelmistä tykkään erityisesti. Ehkäpä siihen tosiaan vois jättää kulkuaukon Taikaa varten. Myöhemmin siinä vois olla vaikka luukku, jotta voisit siellä säilöä jotain terassitarvikkeita.

  Eiköhän nyt vihdoista viimein ole teidän vuoronne nauttia huolettomasta kesästä.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toisella puolella onkin kannessa jo luukku tavaroiden säilömistä varten. Ja siitä on kätevä myös napata sohvan sisällä konttaavia lapsia :)

   Poista
 2. Aukkohan on huikea idea! Siihenhän voi laittaa vaikka jonkinlaisen verhoviritelmän, voi sitten tuoda aina tarvittaessa vähän vaihtelua sisustukseen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi verhohan onkin hyvä idea! Se toteutetaan sohvaan ja saadaan jätettyä ipanoille yksi leikkipaikka terassille. Verhoon vielä teksti: "Tervetuloa matalaan majaan!" ;)

   Poista