torstai 7. kesäkuuta 2012

Taika

Niin ne nappulat kasvaa. Taikan yksi vee synttärit lähestyy hurjaa vauhtia. Ja vanhemmat eikun vain nuorentuvat. Kummallinen luonnonlaki.
8 kommenttia:

 1. Onpa Taika taitava, kun osaa juoda kupista itse?! Minä just tällä viikolla oon juhlinu, kun poika oppi juomaan itse viimeinkin nokkamukista. Ensi viikolla juhlitaan 1v-synttäreitä! :) Onnea Taikallekin synttäreiden johdosta, milloin sitten ovatkaan tarkalleen ottaen :) Ihania kesäpäiviä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti harjoitellaan mukista juomista. Me ei olla nokkamukia taasen harjoiteltu ollenkaan, vaan ihan mukin reunasta ruualla juomiset hörpitetty. Nokkamuki on siis ihan mysteeri meidän tytölle :)

   Kuvassa muki on tyhjä. Silloin kun siinä on juomista, tarttee vanhemman käsi olla lähellä, sillä hyvin äkkiä kuppi käännetään myös nurinpäin :D

   Poista
  2. Niin ja onnea synttäreiden johdosta!!! Ja lämpimiä kesäpäiviä myös teille.

   Poista
 2. Voi kun toinen on jo niin iso <3. Meiän synttärikaima minimies on tänäpäivänä 8.4kg kirppunen. Synttäreitä pitäs joo suunnitella - niistä seuraavista osaa olla jotenkin enemmän innoissaan, mutta tää eka on jotenkin semmonen "kääk mulla ei oo kohta enää vauvaa vaan taapero" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johonkin se katosi se "lähes synttärikaima" :). Ei sentään ihan kaima.

   Poista
  2. Mulla on samat fiilikset. Mihin mun vauva on kadonnut ja tilalle on ilmestynyt tuollainen taaperuuden kynnyksellä oleva tyttönen. Haikea on fiilis minullakin synttäreiden korvalla.

   Poista