tiistai 13. elokuuta 2013

154 päivää takana

Masua on käytetty tänään näytillä neuvolassa. Huomenna, jos ihan tarkkoja ollaan, on 154 päivää raskautta takana ja on aika hakea tuet. Päädyimme ottamaan mammapaketin tällä kertaa. Tyttöjen vauvavaatteet kun on jo suurimmaksi osaksi myyty ja annettu eteenpäin, joten vaatteille on tarvetta. Eikä sitä toista ehkä vaaleanpunaiseen mekkoon viitisi muutenkan pukea :)

Neuvolassa oli kaikki niin kuin pitääkin. Hemppa oli 113, joten kokeilussa on taas rautatabut. Pelkään jo niitä etukäteen. Ne pistävät mahan ihan sekaisin ja vessa tulee tutuksi. Edellisissä raskauksissa onkin todettu, että parempi on kun en syö, kun muuten ei kohta imeydy enää mikään ravintoaine ruuan juostessa suoliston läpi. Katsotaan miten käy, onko maha yhtään suosiollisempi tällä kertaa. Aikaisemmin on kokeiltu vaikka mitä tabletteja ja kapseleita ja mehuja ja ja ja ja.

Painoa oli tullut 1 kg viime kerrasta ja koko aikana 2600 g. Varsin maltilla. Jopa niin, että täti kysyikin syönkö minä. Syönhän minä. Mielestäni kuin hevonen. Ei vain nähtävästi tartu. Mutta jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, tästä eteenpäin tarttuu. Molempien tyttöjen aikana painoa ei ekalla puoliskolla ole oikein tullut, mutta tokalla puoliskolla on alkanut tarttumaan. Tosin kiloja ei ole jäänyt kummastakaan raskaudesta, joten aikaslailla ovat olleet vauvaa, istukkaa yms. Katsotaan miten tällä kertaa.

Supistelu on pysynyt viime päivinä aisoissa. Vuotoakaan ei ole ollut. Olo on levollisempi tuon asian kannalta. Josko se pieni malttaisi mahassa vielä jonkun aikaa.

Ässä 21+6

3 kommenttia:

 1. Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja mitenkäs vasta nyt tajusin, että aika samoilla viikoilla mennään (LA tammikuun alussa) ja meilläkin kolmatta ootellaan. Ja kyllä, olen kade, jos ei ole sinuun kilot tarttuneet. Ei mullakaan aiemmin, mutta nyt noi karkkipussit on jotenki kutsuneet mua poikkeuksellisen huumaavina :) Tsemppiä jälkipuoliskolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Minulla iskee näin raskaana ja imettäessä suklaahimo. Normaalisti en siitä välitä enkä juurikaan syö. Joku kumma näissä hormooneissa muutta tilannetta :)

   Poista
 2. Heippa! Olen täällä aina välillä käynyt seurailemassa, muttei ole tullut kommentoitua aiemmin. Oletko kokeillut pureskeltavaa Maltoferia tuohon raudanpuutteeseen? Mulla putosi myös hemppa reippaasti raskausaikana ja neuvolan suosittelema "vatsaystävällinen" Obsidan tuli pahimmillaan kaaressa ylös :S Tuo Maltofer ei niin pahoja mahavaivoja saanu aikaseksi ja se oli helppo jakaa useampaan pikku palaseen.

  Kovasti tsemppiä loppuraskauteen, toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

  -m

  VastaaPoista