keskiviikko 28. elokuuta 2013

24+0

Jipii! Keskosen hoidonraja saavutettu. Vielä neljä viikkoa sitten tuntui tämä etappi kaukaiselta ja vaikealta saavuttaa. Mutta niin vain tänne pääsimme. Kakkukahvin paikka.

Tilanne on ollut rauhallisempi viime aikoina. Kun vain maltan pysyä rauhaksiin liikkeessä enkä suuremmin mitään nostele, olen pärjännyt arjessa hyvin. Kävelylenkit on tältä raskaudelta nyt kävelty eikä leikkipuistoon ipanoiden kanssa ole asiaa. Erehdyin viime viikolla käymään yhtenä päivänä Taikan kanssa leikkipuistossa sillä tuloksella, että supisteli kaksi päivää.

Seuraava etappi on 28+, jolloin pienellä on jo hyvät mahdollisuudet selviytyä. Isompi etappi on 30+ ja sen jälkeen olen jo enemmän kuin tyytyväinen. Enää kuusi viikkoa ja viikkoluku alkaa paljon kivemmalla numerolla kuin nyt.

Mutta pitkä tämä raskaus on kuin nälkävuosi. Raskausviikot etenee turhan hitaasti.

3 kommenttia:

 1. Onnea etapista! Lepo tuntuu ehkä paremmalta nyt, kun mieit, kuinka vähän saat unta tämän kolmosen synnyttyä. Ja se lepääminen on lopulta niin pieni hinta, jos lapsi elää.

  VastaaPoista
 2. Onnea välietapista ja pikkuihmiselle kasvua! Edellisen kommentoijan tapaan suositan lepoa nyt kun vielä "ehtii". :o)
  T.äiti77

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. Juu, levätty on mahdollisuuksien mukaan. Muistan ihan liian hyvin vielä kakkosen sairaalataipaleen, ettäkö haluaisin mitään riskiä ottaa. Vuodelevossa minun ei onneksi tarvitse olla, vaan saan liikkua omien tuntemusten mukaan.

  VastaaPoista