keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Alustavat tulokset

Saimmekin jo tänään alustavat tulokset. Mikroskoopilla katottuna luuydin näytti hyvälle!!!!!!! Kaikki solulinjat löytyy ja silmällä ei ilmeisestikään nähty syöpäsoluja!

Tokikin tuo näyte on lähtenyt vielä tarkempiin tutkimuksiin kuin tuo lääkäreiden tekemä mikroskooppitutkimus. Niistä siis voi vielä löytyä syöpäsoluja. Mutta mitään dramaattista uusiutumista ei ole tapahtunut.

Luuydin siis tuottaa soluja, mutta jostain syystä ne eivät pääse sieltä verenkiertoon. Lääkäri oli kovin kiireinen, joten en päässyt häneltä enempää kyselemään. Sunnuntaina aloitetaan siirtynyt sytostaattikuuri ja silloin kyllä nakitamme lääkärin mottiin ja tenttaamme oikein olan takaa.

Alustavat uutiset ovat siis hyviä! Kyllä vierähti iso osa painolastista jo hartioilta. Vielähän tämä tulos ei ole kiveen kirjoitettu, mutta lupaavalle näyttää.

P.S. Neidillekin määrättiin Fer-in-sol -rautalääke. Tauti on syönyt rautavarastot. Samat on mömmöt nyt molemmilla lapsilla :)

17 kommenttia:

 1. Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh kuten jo päivällä sanoin. Iso iso iso huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh. Luojan kiitos - harvinainen sanonta mun suusta. Mutta Luojan Kiitos. Nyt uskotaan ja toivotaan että ne viimesetkin solulinkoilujen tulokset on puhtaat.

  Fern-In-Sol; se on sitte koko perheen rautamyrkky! Mutta tärkeintä on että auttaa!

  Prinsessalle ennenkaikkea isot halaukset <3

  VastaaPoista
 2. Voi kun helpottavaa kuulla! Olen käynyt täällä vähän väliä, sydän pamppaillen, vilkuilemassa, josko olisi uutta tietoa. Toivotaan, että tarkemmistakin tutkimuksista saadaan hyviä uutisia.

  Terkkuja teidän rautamimmeille! Olette ajtuksissa päivittäin koko perhe.

  T. Tanja

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa!!! Tiedän tuon helpotuksen tunteen kun ollaan oltu samassa tilanteessa. Minäkin olen käynyt monta kertaa hermostuneena tarkistamassa onko tänne tullut uutta tietoa.

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Aivan mahtavaa! Toivottavasti saatte lääkärin kiikkiin ja vastaukset kysymyksiin. Tämä oli päivän paras uutinen, ei epäilystä siitä. :)

  VastaaPoista
 5. Helpotti oloa täälläkin..! :) Toivottavasti ne viralliset tarkemmat tutkimukset on yhtä mahtavia! <3

  Kauniita ja rentouttavia yöunia ensi yölle. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kuulla! Niin tulin hyvälle mielelle täälläkin päässä :) Kiitos Herralle ja rukous jatkuu!
  Voimia ja iloa koko perheelle!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä kuullostaa, toivottavasti muutkin tarkemmat tutkimukset antavat hyviä uutisia! Niitä tarvitaan <3

  VastaaPoista
 8. Hienoa, olen kovasti iloinen puolestanne! (En muuten muista, olenko aiemmin kommentoinut, mutta Vinkeän blogin kautta olen tänne sivuillesi päätynyt)

  VastaaPoista
 9. IHANAA! Olen jo yöuneni menettänyt teitä miettiessä. Meille muuten lääkäri sanoi juuri viime käynnillä (viime kuun lopulla) etteivät kaikki veriarvot rankkojen hoitojen jälkeen välttämättä koskaan palaa "normaaleiksi". Mutta tarkoitti ilmeisesti lähinnä rautavarastoja. Ihme kyllä teilasi kokonaan neurologin ehdottaman rautalisän vaikka hb laahaa koko ajan alarajoilla (ikään nähden).

  Mutta joka tapauksessa: Onneksi kaikki näyttää teillä ainakin nyt paremmalta. Peukut pystyssä odotellaan lopullisia vastauksia.

  Äiti77

  VastaaPoista
 10. Ihanaa! Mua ihan pelotti tulla katsomaan, joko olette kuulleet jotain. Hienoja uutisia!

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa! Peukut ja varpaat pystyssä yhä :).

  VastaaPoista
 12. Kyllä kylmäs täälläkin lukea äidinvaistosta.. kaikki ei ole hyvin, ja sitten lääkärikin oli samaa mieltä. Tuskin uskalsin tulla katsomaan, mikä on tutkimustulos. Vaan ihanaa, ei se sitten tuomio olekaan...ihanaa.
  Merja

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille! Olette ihania <3 Ette usko miten paljon merkitsee minulle ja perheelle, kun näin moni ihminen aidosti välittää mitä Neidille kuuluu. Iso kiitos siitä kaikille!

  Äiti77: meillä tutkittiin rautavarastoarvot ja ne olivat huvenneet. Ei siis vain hemppa. Onko teillä katsottu muita rauta-arvoja? En kyllä yhtään ihmettele, että nämä hoidot ja tauti kuluttaa varastot loppuun. Mitenhän mahtaa olla muiden vitamiini ja hivenaine arvojen laita?

  VastaaPoista
 14. Ihana helpotus!!! Ja hyvä kun pääsette viimeisen kuurinkin alkamaan, ettei jää roikkumaan tulevaisuuteen. Kun kerran kaikki solulinjat löytyy, niin uskotaan vahvasti siihen, että syöpä on selätetty, lopullisesti!

  VastaaPoista