keskiviikko 19. lokakuuta 2011

PCR:n tulokset

Pikainen päivitys. PCR:n vastaukset tulivat ja ne olivat negatiiviset! Iiiiiso huuuuuooooookaaaussss. Muutokset siis olivat terveen solukon muutoksia.

Nyt voisi tämä elämä hetkeksi todellakin rauhoittua. Tälläinen aallokko on todella kuluttavaa. Kättärin psyk.sh sanoi minulle, että pitkäaikaisessa stressissä on tyypillistä, että elimistö reagoi täysillä kaikkeen stressiin. Oli se sitten todellisuudessa pientä tai isoa. Tämän olen huomannut. Mittari on heti satasessa ja pirujen kuvat alkaa ilmestymään seinille. Tosin tätä stressiä en kyllä nyt ihan pieneksi luokittelisi. Onneksi se on nyt takana.

Nyt tissitakiainen haluaa telakoitumaan. Velvollisuudet kutsuu.

8 kommenttia:

 1. Olen suhteellisen uusi lukijasi ja en vain osannut kommentoida aikaisemmin, kun kerroit jännityksestä ja leukemian uusiutumisen pelosta. Sanat eivät tuntuneen riittävän mitenkään, vaikka halusin jotain sanoa. Oli niin paha mieli jo ajatuksesta, että pieni Neitinne joutuisi vielä sairastamaan. Mielessäni toivoin ihan hirveän kovasti, että pelkosi eivät kävisi toteen. Että tyttösi parantuisi, että teillä olisi kaikki hyvin. Onneksi uutiset olivat hyviä! Toivottavasti elämänne kääntyy parempaan suuntaan ja pääsette nauttimaan terveestä lapsiperheen arjesta! Voimia ja energiaa ja valoa syksyyn toivottaen, Tarja (2- ja 4-vuotiaiden tyttöjen äiti)

  VastaaPoista
 2. Iso huokaus täältäkin, jatkuvassa pelossa eläminen on todella kuluttavaa ja stressaavaa :(
  Tuosta on hyvä jatkaa, jospa edes hiukan helpottaa raskasta taakkaa, kun tulokset hyviä!

  VastaaPoista
 3. ..onneksi - onneksi tulos oli negatiivinen. Ja siis sitä myöten mieleltään aivan älyttömän positiiviset! Ihanaa! Mahtvaa! Toivottavasti nyt pääsette jo viettämään pikkuhiljaa "tylsemmän" tavallista arkea. :)

  VastaaPoista
 4. Huokaus täälläkin! Todella hienoa, nyt toivotaan että saatte hetkisen hengittää myös ulospäin. Tai vaikka pidempäänkin. Voimia ja jaksamista ja työkaluja stressin käsittelemiseen.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa luettavaa!!! Kyllä tämänkertainen taisi stressinä olla enemmänkin kuin vain hieman "normaalia" rankempaa...

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla! Valtava helpotus. Voimia arkeen!

  Tanja

  VastaaPoista
 7. voimia arkeen. t. Henna http://esirukouksia.blogspot.com/

  VastaaPoista