tiistai 11. kesäkuuta 2013

Cv-Kromosomitutkimus

Tänään kolahti postilaatikkoon kirje. Lähettäjänä Hus. Kirjeessa sanottiin:

" Kromosomitutkimuksen tulos istukkanäytteestänne on valmistunut. Tutkimus osoittaa että sikiöllä on normaalit pojan kromosomit."

Jipiajee! Yksi murehdittava vähemmän. Hämmennystä aiheutti tuo sana pojan. Meillehän syntyy vain tyttöjä. Kahden lapsen kokemuksella voi vakaasti näin väittää :)

Osaako sitä poikia edes hoitaa? Tyttöihin kun on tottunut. Mutta pulassa olen, jos väite, että pojat ovat villimpiä kuin tytöt, pitää paikkaansa, sillä vauhtia ja jääräpäisyyttä riittää tuossa kakkosessa vaikka pienelle ydinvoimalalle jakaa. Voiko enää velmumpaa ja vauhdiikkaampaa lasta meidän talouteen tulla? Toisinaan vitsailemmekin, että yksi Taika perheessä riittää.

Poika. Onneksi olemmekin myyneet jo kaikki tyttöjen pieneksi jääneet vaatteet.

22 kommenttia:

 1. Ihana upea uutinen! Onnea niin paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Pojat on ihania <3 Paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt pääsenkin tutustumaan poikien ihanaan maaimaan.

   Poista
 3. Onnea. Minä ajattelin vähän samoin kun kahden pojan jälkeen sain tytön. Kokemuksesta voin sanoa, että pojan kkkapyllyn pesu on helpompaa. Tosin vain poika voi pissiä itseään silmään, kirjaimellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkapyllyn pesu olikin jo yksi asia mikä kävi mielessä. Kuinka sitä osaa, kun jalkojen välissä roikkuu jotakin :) Eiköhän tästäkin selviydytä.

   Poista
 4. Onnea! ♥ Pienetpojat ja isommatkin on ihania! :D Minulla esikoinen poika ja kuopus poika, välissä 4 tyttöä. Uskottiin jotenkin kuopusta odottaessa että tyttö hänkin on. Ultrassa poikalupaus oli ihanan järkyttävä! :D Menin positiivisella tavalla ihan sekaisin. Miten niitä poikia hoidettiinkaan 14vuoden tauon jälkeen?? osaanko ola pojalle taas äiti? Miten kaikki leikit jne? Äkkiä vaatetta pojalle! Meillä oli vain tytölle :D
  Voin sanoa 2vuoden jälkeen että meidän kuopus on aivan ihana mammanpoika ♥ Enemmän hakenut haleja ja läheisyyttä kui meidän tytöt tuossa iässä, tytöt on oleet jotenkin niin omapäisiä ja "valmiita" emäntiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kuvaava tuo positiivisella tavalla sekaisin. Niin kävi meilläkin, sekä miehellä että minulla.
   Valmis emäntä kuvaa meidänkin kakkosta. Sellainen tänttähäärä ja omapäinen. Kova on komento ja testataan vanhempia oikein urakalla.

   Poista
 5. Olen pessyt kahta poikaa, ja tosiaan on se helpompaa ehkä:). Hoitotyössä tullut myös aikuisia pestyä, hmmm. Menee tieteelliseksi. Pojuhan voi olla itse rauhallisuus. Esim. omat poikani eivät ole käytännössä koskaan leikkineet autoilla. Muut asiat kiinnostivat enemmän. Monta käyttämätöntä tuliaisautoa jäi hyllyyn. Nuorimmainen rakasti junarataa, jos se on "poikamaista." ONNEA!

  VastaaPoista
 6. Vihdoinkin huojentavia tietoja sinne. Vaihtelu virkistää, mulla on kaks poikaa, ei tyttöä lain. Taika varmaan on ihan oma itsensä. Pojan menttaliteetti selviää sitten ajan kanssa. Jos on vilkas, niin se lienee jo teille tuttua, jos rauhallisempi ei tulossa lisää sutinaa.
  Poikien peseminen on harmittomampaa kuin tyttöjen. Pojat sitten kyllä vaipoissakin kastelevat itsensä eteen ja ylöspäin, ettei tule kauheena yllärinä.
  Jollei nurkissa enää pieniä tyttöjen vaatteita, voipi ihan vapaasti ryhtyä keräämään toisen sorttisia vaatekappaleita.
  Onnea hyvistä uutisista ja toivottavasti olosi helpottuisi, jotta voisit niistä nauttia!

  VastaaPoista
 7. Onnea ihanista, varmasti huojentavista uutisista!

  Meillä löytyy vilkas ja temperamenttinen tyttö, äärettömän vilkas ja herkkä poika ja sit äärimmäisen rauhallinen poika... en usko et tytöt ja pojat mahtuu tiettyihin muotteihin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja upeaa! Onnea! Meillä esikko ja kuopus poikia ja keskellä tyttö. Jokainen niin oma persoona että ei voi sanoa kumpi olisi helpompi.

  T. Äiti77

  VastaaPoista
 9. Meiltä löytyy ihan samanmoinen setti, pikkusisko (tai siis keskimmäinen) jonka jääräpäiselle kiipeämiselle ja muulle huokailin vauva-aikana kovasti... jossain vaiheessa mietin jopa että onko jotain vialla mutta ei, kitinä ja vinkuna oli vaan seurausta siitä ettei saanut mitä TAHTOO... 2,5 vuotta tuon tahtoihmisen syntymästä syntyi nyt 1-vuotias poika ja... huhhuh... ;)
  Pienempi sisko on tottakai kasvanut mutta on edelleen hieman uhmakas minäitteosaanteenjahaluankaiken, mutta ah kuinka rauhallinen hän onkaan tuohon minimachoon verrattuna! Pieni mies on tosiaan ihan ÄIJÄ, pusuttelee kovasti mutta myös raastaa ja läpsii, rakastaa kaikkea melua aiheuttavaa, työntämällä jyrää kaikilla mahdollisilla esineillä (kuten nojatuoleilla) ympäri kämppää ja on perheen ehdoton dramaqueen. Silti niin rakas pieni tihulainen :)
  Paljon onnea odotukseen, vaikka ajatus pojasta tosiaan tuntuikin hassulta tyttöjen jälkeen, niin kuten joku jo kommentoi, ainoa oikea ero on juuri se silmään tai vaihtoehtosesti korvaan pissiminen. Siihen ei tytöt pysty! :)

  VastaaPoista
 10. POIKA! OIJOI miten ihanaaaaa <3 Onnea onnea onnea! :)

  VastaaPoista
 11. Onnea kovasti! Esikoinen, poika on ollut melko helppo lapsi. No, normaali uhma toki, mutta moniin muihin verrattuna suht tottelevainen... Rauhallisuus riippuu mistä katsoo ;D
  Toinen on tyttö ja minä hämmästyin ekalla kerralla suuresti, kun pissa tuli suoraan alle, eikä minun vaatteilleni ;D

  VastaaPoista
 12. Mahtavia uutisia! :) Ja kuten teidän Taikanne on näyttänyt, ei se rauhallisuus (tai sen puute) ole millään lailla yhteydessä sukupuoleen. Pyllynpesu on tosiaan pojan kanssa helpompaa, ja meillä vain tyttökuopus on onnistunut pissimään mun päälleni kesken vaipanvaihdon. ;)

  VastaaPoista
 13. Hei, pitkästä aikaa poikkesin blogillesi, ihania kuvia ja Neiti on kasvanut jo huimasti ja hänestä on tullut oikein kaunotar. Onnea uuden tulokkaan alusta :)

  t. Minsku

  VastaaPoista
 14. Ih, onnea terveistä pojan kromosomeista. <3 :D Täälläkin mietitään, että miten tämmönen tytön äiti aikoo syksystä eteenpäin osata mitään poikaa kasvattaa. :D

  VastaaPoista
 15. Pojat on yleenaä paljon helpompia ja nukkuukin paremmin ku tyttövauvat. Näin olen kuullut monelta. Ehkä sitten nyöhemmin ovat villejä mutta alkuun yleistäen helpompia. Kerro sitten pitikö yleistys teidän kohdallakin kutinsa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tähän liittyen taas sanotaan, että pojat kärsivät herkemmin koliikista - ja ainakin tuttavapiirissä tuo ja sukulaisten kohdalla tuo on pitänyt paikkansa.. mutta toivottavasti ei tulisi koliikkivaivaa :(

   Poista