lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ohi on 1047!

Ohi on! Meinaten infektioeristys ja leukemiahoidot. Tästä päivästä eteenpäin voimme elää normaalia elämää. Toki seurannat jatkuvat vielä useamman vuoden. Tällä hetkellä käymme kuukauden välein verikokeissa. Mutta se on pientä aikaisempaan verrattuna. 

Melkoinen kakkuhan tuli lusittua. Melkein kolme vuotta. Se on iso osa reilu neljä vuotiaan elämästä. Näin jälkikäteen olen tajunnut kunnolla millaisen prässin olemme käyneet läpi. Kuinka silmien edessä on ollut koko aika harmaa kalvo ja harteilla valtava taakka. Jokaista iloa ja onnea on koko aika varjostanut tummat sävyt. Nyt askel tuntuu kevyelle ja värit maailmassa kirkkailta. Toki arjessa on asioita, jotka ärsyttävät tai huolestuttavat, mutta ne eivät seuraa koko ajan perässä. Tunnista toiseen, päivästä toiseen, vuodesta toiseen. Nyt on helppo olla.

Tänään suuntaamme koko perheen kanssa ostoksille. Tytöt saavat  valita itselleen kesävaatteita. Ja sitten suuntaamme herkku-pitseriaan nauttimaan oikein naminami-pitsat. Neidin toive!

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania hyviä uutisia! Te olette ne kyllä ansainneet. :) Hyvää ja tervettä kesää!

  VastaaPoista
 2. Olen seurannut ja jännittänyt matkaanne suuren ja painavan taakan kanssa.Kun kriisi on ohi tulee väsymys.Osaamme varmasti arvostaa ja nauttia siitä mistä joskus unelmoimme sairaalan seinien sisäpuolella.Ihanan tavallista arkea,lämmintä ja aurinkoista huoletonta kesää!Terveitä päiviä,perhosia,nurmikon tuoksua,aamukasteen kimallusta koko perheelle! T.Pienen Siirin äiti

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia täällä! Onnea tulevasta pienestä ja onnea eristyksen loppumisesta! Valtavan isoja, ihania asioita <3

  VastaaPoista
 4. kuulostaa niiiiin hyvältä ja ennen kaikkea ansaitulta! halipusurutistukset Neidille ja hurraa-huudot kotijoukoille!!

  VastaaPoista
 5. Onnea!!!! Tästä ja edellisen postauksen uutisista. Ihan mahtavaa! Nauttikaa kesästä! (nyt tuli kyllä paljon huutomerkkejä kommenttiin, mutta niin iloissani olenn tästä kaikesta!)

  VastaaPoista
 6. Jihaa, kevytkenkäistä tulevaisuutta koko perheelle!
  Me vielä vedämme raskaissa kalosseissa, mutta kevyemmistä jo kovin haaveilemme....
  Tiina;-)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille! Onnen huuma jatkuu vielä. Uudenlainen arki alkanut isin palattua takaisin töihin ja Neidin tutustuessa uuteen päiväkotiinsa, jossa tarkoitus syksyllä aloittaa eskari.

  VastaaPoista