torstai 10. marraskuuta 2011

PCR

PCR:n vastaukset tulivat ja näyte oli puhdas! Jipiajee!!!!!!!

Nyt on vielä fish vastaamatta ja siihen menee vielä parisen viikkoa ennen kuin valmistuu. Voi kun yhtä hyvä putki jatkuisi sinne asti. Taas on asteen verran helpompi hengittää. Ainakaan mitään dramaattista uusimista ei ole tapahtunut. Tällä kertaa en uskalla kuitenkaan kokonaan huokaista, jos sillä pystyisi hieman itseään suojelemaan eikä tipahtaisi niin korkealta, jos fishissä on vieläkin positiivisuutta. Vaan niin se taitaa mennä ettei moiseen vain pysty itseään valmistamaan.

Tänään jälleen illasta osastolle. Uusi yritys katetrin vaihtoon. Neiti saa yhden annoksen Neupogenia eli kasvutekijää. Sen toivotaan saavan neutrofiilit liikkeelle luuytimestä veriarvojen parantamiseksi. Peukut on pystyssä, että katetri saadaan nyt vaihdetuksi ettei seuraavan hoitojakson aloitus veny!


5 kommenttia:

 1. Minäkään kun en ymmärrä näitä tuloksia ja niiden merkitystä niin onnittelen varovasti... :) <3 Ja jään odottelemaan ja Isommat onnittelut vielä fishin jälkeen sitten - eikös?

  VastaaPoista
 2. Hienoja, hienoja, hienoja uutisia, toivotaan että hyvien tulosten nousujohde pysyy yllä. Sitten kemut pystyyn, kun fish:in tulokset tulee - puhtaina. Siihen uskotaan ja toivotaan ja luotetaan <3

  Tsemppiä katetrisaatioon myös, että se onnistuisi!
  Kaikki pystyssä jälleen!

  VastaaPoista
 3. Iso helpotuksen huokaus, että tulokset ovat taas pykälän verran paremmalla puolella!

  VastaaPoista
 4. Toivon, että katetrin vaihto onnistuu ja tsemppiä loppuvastausten odotukseen

  VastaaPoista