keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Viimeinen pyristysTänään se alkoi, viimeinen tehostusvaihe hoidoissa. Reilun kuukauden tiukempi pyristys, joka tietää monenlaisia sytostaatteja, ja sitten siirrymme ylläpito kakkoseen, joka on lähinnä pillerihoitoa. Tämä alkanut hoitojakso tietää taas Karmeaa Kortisonia. Kortisonia, joka saa Neidin väsyneeksi. Toisinaan jopa ärtyneeksi ja kiukkuiseksi. Tänään kävimme päiväsairaalassa pyörähtämässä. Hoitojakso alkoi selkäydinnesteeseen laitettavalla sytostaatilla. Lääke laitetaan kevyessa nukutuksessa. Samalla reissulla tujautettiin katetrista satsi toista sytostaattia. Törmättiinpä osastolla Hevisaurukseenkin! Tonttulakki päässä, niin kuin tähän aikaan vuodesta kuuluukin, joululahjoja jakamassa lapsille. Aika kiltti saurus.
Neidin piti päästä Mtv3:lla esitettävään Kummien joulukalenteriin. Mutta aikataulut menivät ristiin, kun Neidin nukutus viivästyi tunnilla. Ehkä sitten ensi kerralla. Johan tuo pikku julkkis on esiintynyt useammassa lehdessä. Muiden vuoro välillä :)
P.S. Neiti poseeraa kuvissa äidin tekemä, uusi tunika päällään.
 3 kommenttia:

  1. Sinäkin olet näppärä käsistäsi! Neiti on suloinen, ja kyllähän siinä julkkiksen aineksia olisi! Ja siis ihanan julkkiksen. Mutta ehkä sitten ensi kerralla. :)

    Muuten jotenkin kuulumiset tuntuivat vähän raskailta, mutta onnea tähän viimeiseen tehostettuun osastojaksoon!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset. Äidin tapa rentoutua tämä ompelu. Vaikka joskus se on kyllä ärräpäitä aiheuttavaa, kun säheltää :)

    Poikkeama: raskaita kuulumisia, kyllä. Mutta samalla myös positiivisia. Tämä on viimeinen rankempi rypistys. Jos lypit pysyy edelleen puhtaina, siirrymme tämän jälkeen viimeiseen ylläpitojaksoon. Joka on hoidoiltaan jo selvästi kevyempi kuin edeltäjänsä. Nyt vain pyristellään vaikka päällään tämän läpi ja pahin on sitten takanapäin!

    VastaaPoista