keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Jännäilyä kotiin pääsystä

Tänään jännitetään päästäänkö jo kotiin vai ollaanko vielä ainakin yksi yö osastolla. Mitään flunssan oireita ei ole tullut, joten oletuksena on, että katetrissa kasvaa joku pöpö. Serppi nousi 18 (ei mikään hurja luku, mutta koholla kuitenkin). Antibiootit onneksi aloitettiin niin nopeasti, että tänään serppi oli enää 7. Hienosti lasku suunnassa. Kuumettakaan ei enää ole ollut ja Neiti on iloinen ja leikkisä.

Solukuoppa on tässä nyt ongelmana ja jarruttaa kotiin pääsyä. Takana kun on rankka hoitojakso ja veriarvot ovat kovasti laskusuunnassa. Neutrofiilit (tärkeät puolustussolut) pomppasivat ensin tuhannella, mikä sekin kielii infektiosta. Elimistö alkaa tuottaa puolustussoluja vinhaa vauhtia. Mutta nyt ovat taas laskeneet. Eilinen arvo oli reilu 700 (huono). Tämän päivän vastauksia odotetaan. Jos edelleen on laskua, emme taida päästä kotiin. Eivät uskalla ottaa riskiä, kun elimistön oma puolustus on mitätön.

Suuntaamme Pirpanan kanssa seuraavaksi Lastenklinikalle. Äiti ei ole nähnyt isompaa Prinsessaa yli vuorokauteen ja kamala on ikävä. Jos ei onneton pääsekään tänään kotiin, tulee liian pitkä tauko äidillä olla erossa isommasta. Ikävä on!

2 kommenttia:

  1. :( Parempia tuloksia ja kotiutumista toivotellen...

    VastaaPoista
  2. peukutellaan Ison Pirppiksen kotiinppääsyn puolesta.

    Voimia!

    VastaaPoista