perjantai 20. tammikuuta 2012

Taiteellisesta toteutuksesta kiistaa


Äidillä oli ajatus. Ottaa valokuva Pirpanasta, kun hän nojaa maatuska tyynyyn, pötköttäen siten maatuskojen välissä. Pirpanalla oli myös ajatus: "Minä nousen tästä istumaan.". Ja siinä tuo lapsonen nyt sitten nököttää. Istumassa. Kuva siitä sentään syntyi. Visiomme eivät vain kohdanneet :)
6 kommenttia:

 1. Hei, Pirpanalla taitaa olla kiire, ekaks sen syntymän ja nyt istumisen kanssa. Kovin pienten selälle sitä ei taideta suositella, mutta jos toinen ihan itte kiskoo irti tyynystä, ni oisko eri juttu. Kovin on aktiivinen tyttö.
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin Neidin fyssarilta kysästä mitä mieltä on tästä toisen istumaan punkemisesta. Ainakin fyssari antoi siunauksensa sille, että pienen hetken päivässä voimme syöttötuolia harjoitella.

   Olen kuullut ohjeen, että vauva saa tehdä mitä haluaa, mutta vanhemmat eivät saa istuttaa ennen kuin vauva on siihen valmis.

   Poista
 2. Hei Äiti ja perhe!

  Olen muutaman kerran täällä vieraillut, ekakerta taisi olla silloin kun Äiti oli suhteellisen poikki... Kuinka hyvältä tänään kaikki näyttää ja kuulostaa. Käkätys kuuluu tännekin saakka! Jatkakaa!

  Terveisin Tiina sieltä Reettanblogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan, äidin voimat ovat jo paljon paremmalla tolalla. Pikkuinen ei valvota enää yhtä paljon ja muutenkin helpotusta arkeen on tullut. Tästä on hyvä jatkaa.

   Poista
 3. Meille tuli tuo sama ohje istumisen kanssa. Fyssarilta saatiin lupa harjoitella 2x10-15min päivässä istumista ennen ku ite nousi istumaan. Siitä eteenpäin saa istua sitten enemmän ja pitempään.

  Meillä tuolla toisella ukkelilla on ollut kanssa kova kiire kaiken suhteen. Kysyin fyssarilta ja lääkäriltä voiko moisesta tahdista (nousi konttausasentoon kehitysiässä 4kk) olla jotain haittaa. Todennäköisesti kuulema ei muuta kuin että tapaturma-alttius kasvaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole kiire vielä liikkeelle, mutta ylöspäin on kova kiire. Jalat kyllä vedetään mahan alle, mutta todellinen tahto päästä liikkeelle tuntuu vielä puuttuvan. Mutta mikäs kiire se on valmiissa maailmassa :)

   Poista