torstai 4. lokakuuta 2012

Synttärihässäkkää

Organisoinnin maailmanmestarit ovat taas vauhdissa. Huomenna on Neidin synttäripäivä. Vieraitakin on tulossa. Tänään on tarkoitus laittaa kakkua ja muuta valmistelua huomista varten. Ainut vain, että menimme sitten vuokraamaan pakun, jotta pihaa saa siivottua. Ja illalla on äidin ratsastustunti. Koitan tässä nyt jossain kolossa hoitaa, ipanoiden pyöriessä jaloissa, myös nämä synttärihässäkät. Koskahan me opitaan ajattelemaan pikkuisen pidemmällekin asioita eikä vain toimita? :)

Suunnitteilla oli Hello Kitty -teema. Harjoituskakunkin olin jo tehnyt. Minä kun en ole mikään sokerileipuri, enkä marsipaanilla kuorrutettua kakkua koskaan tehnyt. Oikein kelvollinenhan siitä tuli, ensimmäiseksi kakuksi.

Tänään ajelimme Confettiin ostamaan loppuja aineksia virallista kakkua varten. Neiti päättikin myymälässä, että Hello Kitty -teema muuttuu Paavo Pesusieneksi. Äidin korvista savu nousee, kun relee napsuu ja käryää aivojen kovasti pohtiessa miten HK-kakku muutetaan Paavo-kakuksi. Onneksi lähikaupassa oli keltaista karkkiväriä, joten värjään vaahtokarkkimassan sitten keltaiseksi. Muotohan on paljon helpompi kuin Kittyssa. Pelkkä suorakaide. Mutta päällinen taas vaatii enemmän taiteilijan lahjoja. Lupaan kuvan valmiista kakusta, jos se vain yhtään on esittelykelpoinen :)

Innolla järkkään Neidin synttäreitä. Ei ole ollenkaan mikään itsestään selvyys, että neljää vee synttärit pääsimme viettämään. Elämme ikään kuin jatkoajalla. Elämä oli katkolla 19.07.2010. Ääni takaraivossa myös kolkuttaa, että nämä voivat olla Neidin viimeiset synttärit. Haluan niiden olevan kauniit ja mukavat juhlat.

Huomenna se on. Suuri juhlapäivä. Tytöille nätit mekot, ehkä jopa äidillekin. Herkkuja ääntä kohdin ja mukavaa juhlaseuraa. Kiva päivä tiedossa!

5 kommenttia:

  1. Paljon iloa, onnea ja enkeleitä 4 vuotiaan Neidin elämänpolulle! Ratkiriemukasta synttäripäivää! :)

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut! <3

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet onnittelut Neidille myös täältä!!

    VastaaPoista