torstai 11. marraskuuta 2010

Päätä huimaavaa vauhtia

Maanantai oli Huimalan hauska päivä. K10 vanhempainyhdistys oli järjestänyt infektioriskin lapsille oman seikkailupäivän. Neitikin pääsi rientoihin mukaan.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Pahoittelen kuvien onnetonta laatua. Kuvausolosuhteet eivät olleet kaikken parhaimmat. En jaksanut alkaa hieromaan yksityiskohtia, muistot ovat tärkeämpiä.

Porskuttelua pallomeressä!Isin kanssa autoilemassa.Tunnelmointia.Peilihassuttelua. Välillä piti myös tankata, että jaksaa.Liukumäki oli suurin hitti!Pomppulinna ja trampoliinikin tulivat tutuiksi.KIITOKSET K10 VANHEMPAINYHDISTYKSELLE!

10 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa että yhdistys järjestää lapsille ja perheille mahdollisuuksia tuollaisiin! Normaaliin aikaan tuonne olisi turha mennä kaikkien pöpöjen sekaan. Kuvista päätellen oli todella onnistunut reissu ja typy näyttää erittäin onnelliselta :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa että lapsilla on tuollaiseen mahdollisuus, ja vanhemmilla myös saada muutakin ohjelmaa kuin neljän seinän sisältöä! Ihanaa! Tuosta huomaa kuinka arvokkaita tuollaiset yhdistykset ovat.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :)

  Tiia
  http://erilainenarki.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. Heipä hei!
  Mekin olimme Huimalassa ja itse asiassa näinkin teidät. En sitten kehdannut tulla utelemaan kuitenkaan... Ja tosiaan palatakseni aiempaan vastaukseeni; meillä hoidot loppui jo toukokuussa ja itse tautikin oli eri (medulloblastooma). Kyllä näyttää pikkuisella olleen hauskaa!!! Meidänkin kolmikko veti taas sata lasissa :o)

  Terv Äiti-77

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit miten ihanaa!!! Mahtiksia kuvia :).

  VastaaPoista
 6. Voi että on ihania kuvia, teillä on taatusti ollut superihanaa! VAU!

  Plinsessalle valtavasti telveisiä!

  VastaaPoista
 7. Kuvista välittyy aito ilo, joka tarttuu tännekin! Kiitos! :D

  - H

  VastaaPoista
 8. Ei voi kun nauraa suu korvissa noille kuville, niin hauskaa niissä on selvästikin!

  Ihanaa, että neiti pääsi pitämään kivaa niin kuin muutkin tenavat. Kyllä sekin aika vielä koittaa, että saatte melskata pöpöistä (ihan hirveän paljon ainakaan) välittämättä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! Kivaa tosiaankin oli, myös vanhemmilla. Illalla tuli myös uni nopsasti kun oli vaihtelua päivässä.

  Äityli: rohkeasti vaan juttelemaan seuraavan kerran. Ei me purra, äiti ainaskaan. Tuosta lapsesta en ole ihan varma kun se puri eilen mummia poskesta :)

  Cathya: mä en taaskaa pysty kommentoimaan sun blogiin :(

  VastaaPoista
 10. Kiitos, taas on blogi korjattu :/

  terveisein toisen "hammaspusuja" antavan äiti :)

  VastaaPoista