lauantai 4. joulukuuta 2010

Hyviä uutisia

Kiitokset kaikille peukutuksista ja raajojen ristimisestä. Siitä on ollut apua!

Eilen soitin tulokset, kun lääkäristä ei kuulunut. Selkäydinnesteeseen asti vauvarokkovirus ei ole ehtinyt. Infektiolääkäri oli käynyt katsomassa Neidin veriarvoja ja todennut niiden olevan ok. Virus ei ole aktiivinen vaikka sitä veressä onkin. On ilmeisesti hieman samanlainen kuin herpesvirus, jos olen oikein ymmärtänyt. Lisäksi virusarvo oli matala maanantaina, jolloin Neiti sai kouristuskohtauksen, joten alkaa olla varmaa sen johtuneen verensokerista.

Lypin ensimmäinen vastaus (yhteensä tehdään kolme eri testiä näytteelle) oli negatiivinen eli tuon testin mukaan remissiossa oltaisiin pysytty!!!! Jipii!! Suurta huolta on vanhemmissa aiheuttanut hoitojen tauolla oleminen. Onneksi ei näytä, että siitä olisi harmia ollut.

Kaikki näyttäisi maanantain pelottelusta huolimatta olevan taas kunnossa ja ensi viikolla päästään jatkamaan hoitoja. Huh, sanon minä. Nyt riittäisi vähäksi aikaa pelottelut ja hoidot voisi jatkaa tasaista tahtia eteenpäin kuin juna.

P.S. Neiti menee tänään ekalle ratsastustunnille! Siitä raporttia myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Yessyess! Hienoa ja supermahtavaa!! :))

  Ja onpa teillä hurja neiti, heti aloitetaan vauhdikkaasti tuo harrastustoiminta. (Nimim. En ikinä uskaltaisi itse lähellekään hevosta. Koskaan.) :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Yritin jo aiemmin kommentoida mutta ei tullut perille.
  Innolla odotan uutisia neidin ratsastustunnista. Ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Jippii!
  Kiva kuulla että kaikki ok! Itse otin selvää tosta vauvarokkoviruksesta. Se on tosiaan herpesvirus (Hhv6). Meillä papereissa kummittelee koko ajan cytomegalovirus (Hhv5) kun se on yleisempi eikä kukaan tunnu uskovan äidin sanaa. Useamman kerran olen jo yrittänyt asiaa korjata tuloksetta. No joo, sorry asian horjahdus!

  Mutta oikeasti ihana kuulla että pääsette jatkamaan taas hoitoja normisti! Toivottavasti saatte viettää joulunkin rauhassa kotona!

  Terv Äiti77

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla hyviä uutisia! Toivottavasti hoidot lähtevät taas rullaamaan parhaalla mahdollisella tavalla ja voisitte viettää rauhallisen joulun.

  Tanja

  VastaaPoista
 5. Hienoa että on tullut hyviä uutisia!

  t.Heidi T

  VastaaPoista