perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulutonttu

Meille on muuttanut pieni, pyöreäposkinen Tonttu. Tällä tontulla on valtava ruokahalu (ja vatsa). Kaikki syötäväksi kelpaava huomataan jo kaukaa. Pieni käsi alkaa naputtamaan rintaa: "Haluan!" Napapiiri limu oli tämän päivän hitti. Sitä olisi juotu loputtomiin asti. Limun loppuessa jopa komennettiin äitiä laittamaan takki päälle ja kauppaan. Tämä joulun odotus taitaa tulla tässä huushollissa kalliiksi. Pieni tonttu syö kaikkien eväät.
Hyvää joulun odotusta kaikille!

P.S. Kortisoni on tehnyt jälleen tehtävänsä ja posket ovat pyöristyneet. Mahakin pömpöttää, niin kuin tontuilla kuuluukin.

5 kommenttia:

 1. Riemastuttavan suloinen tonttu! :)

  Paljon pirteitä päiviä pikkuneidille ja lämpöistä joulumieltä teille kaikille, sekä ennenkaikkea onnenpotkuja tulevalle vuodelle 2011 ♥ Olette ajatuksissa!

  VastaaPoista
 2. Söpö tonttu! Rauhallista joulunaikaa teille ja mitä parhainta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ihana pikku tonttu-typy!
  Voi kun meilläkin tuo kortisoni olis kuulunut hoitokaavioon, edes mini mini annoksella niinkuin hetken aikaa. Ainakin ruoka olis maistunut. Meillä kun vielä nyt yli puoli vuotta hoitojen päättymisen jälkeen taistellaan edelleen ruoka-ällötystä vastaan ja suurin osa ruokaa menee "napin" kautta.

  Makeaa joulua ja voimia koko perheelle!

  Terv Äiti77

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille!

  Äityli: tsemppia syömistaisteluihin! Meilläkin on ollut noita jaksoja, kun mikään ei maistu ja kaikki yököttää. Se ei ole kivaa ollenkaan. Tuossa kortisonissa on sen verta paljon kaikenlaista sivuoiretta, että olkaa ihan tyytyväisiä, kun siltä olette säästyneet. Se on nääs melkoista myrkkyä!

  VastaaPoista