keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kotona

Kotona ollaan taas turvallisesti! Eilen kävi neurologi varmuuden vuoksi Neidin tutkimassa. Hän ei löytänyt mitään neurologista syytä kohtaukselle. Kaikki on siis sillä saralla hyvin. Hänen mukaan kohtauksen syynä on ollut liian alhainen verensokeri. Huh, minä huokaan tässä kohdin. Ehdin jo kuvitella vaikka mitä kauheuksia.

Auki on kuitenkin vielä tehostusvaiheen aloitus. Selkäydinnesteestä tutkitaan vielä vauvarokkovirusta. Jos sitä siellä on, aloitetaan rokkolääkitys. Jos taas ei, pitäisi ensi viikolla vihdoinkin alkaa seuraava hoitojakso. Nyt kyllä on ristissä ihan kaikki mikä kropassa vaan ristiin menee, jotta päästäisiin ensi viikolla hoidot aloittamaan.

Lypin tuloksia vielä ei ole tullut. Se onkin toinen jännityksen aihe. Toivottavasti remissiossa ollaan pysytty eikä siltä saralta enää tulisi lisäylläreitä. Jo tässä on yhdelle viikolle ollut ihan riittämiin sydänkohtauksia.

P.S. Joulukoristeet on kaivettu naftaliinista ja laitettu esille! Joulu tulee!

6 kommenttia:

 1. Hienoa! Pidämme kovasti peukkuja näytteiden puhtaudelle mekin.

  Joulukoristeet ja -valot onkin juuri omiaan kohentamaan mielialaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, että kaikki ok! Ja onneksi sen vauvarokon saa hoidottua lääkityksellä! Nyt pidellään niitä kaikkia ulokkeita ristissä ja toivotaan, että pääsette jatkamaan hoitoja suunnitellusti eteenpäin. Niin ja että lyppi on puhdas!

  Joulua odottaen; Äiti-77

  VastaaPoista
 3. Kaikki mahdollinen ristissä täälläkin! Jaksuja koko sakille! Ja muistakaa kaiken keskellä nauttia joulun tulosta minkä voitte!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kaikki on näytteissä hyvin ja neidin virukset saadaan aisoihin. Pidämme kovasti peukkuja!

  VastaaPoista
 5. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille! Ja Cathyalle ekstrakiitos tunnustuksesta.

  VastaaPoista