lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukortti
Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa, päätimme ottaa napukoista jouluiset kuvat ja tehdä joulukortit. Yhteistyö lasten ja vanhempien välillä oli vain pikkuisen haasteellista.

 
 


Vanhemmilla oli selkeä mielikuva kuvista. Iloisesti hymyilevä lapsonen jouluisissa vaatteissa. Lapsilla oli täysin eri käsitys asiasta. 

 Neidin mielestä tontun kuuluu puuhata koko aika jotakin; repiä tonttuhattua päästä, kiskoa koristeita ja möyriä pitkin sänkyä. Pienempi tonttu keskittyi koristeiden syömiseen ja lopulta hermostui: "Eikö se kuva ole jo otettu, mä haluan tissiä!" Onnistuimmeko lopulta molempia osapuolia miellyttävässa lopputuloksessa? Sen näette myöhemmin!


9 kommenttia:

 1. Noikin vois olla hyviä,aitoja ;D

  VastaaPoista
 2. Ihanat ipanat! <3 :D Tuosta tulikin mieleen, että lienee aika meilläkin tarttua härkää sarvista, kaivaa kamera kaapista, iskeä ipanalle tonttulakki päähän ja käydä taistoon. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Mua niin naurattaa kun juuri eilen kävimme kutakuinkin saman operaation läpi ja toinen toistaan hassumpia kuvia - edustuskuvan löytäminen olikin hieman haastavamaa... :D

  VastaaPoista
 4. Oon ehkä erimieltä valtaosan kanssa, mutta musta nuo oli olisi juuri täydellisiä, aivan kertakaikkisen upeita joulukorttikuvia!! Tykkään eritoten tuosta missä on lakki silmillä. :)

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä just ihania noinkin :)

  VastaaPoista
 6. Oi, mustakin nämä on just hyviä - aitoja ja elämänmakuisia eivätkä mitään kiiltokuvamaisia poseerauksia. Ihania! ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille! Ehkä teemme näistä varjojoulukortit ja viralliset kuvat laitamme sukulaisille :)

  VastaaPoista
 8. oli ihana huomata että olet laittanut minun runoni tekstiisi :) katselin vaan vanhoja tekstejä ja täältä tuli tämä :) nyt tulevana kasiluokkalaisena katson tuota niin olenmpa kivan runon tehnyt , että jopa tänne on päässyt ! kaikkea hyvää perheellesi :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienon runon olitkin kirjoittanut!

   Lämmintä kesää myös sinulle.

   Poista