perjantai 2. joulukuuta 2011

Keskospolilla piipahdettu

Tänään pyörähdettiin pikkuisen Pirpanan kanssa keskospolilla 4 kk (korjattu ikä) tarkastuksessa. Kaik´ol hienosti! Napukka kasvaa niin kuin pitää ja kehittyy niin kuin pitää. Koska kaikki on mennyt hienosti, oli tämä viimeinen käynti polilla. Jatkossa meillä on normaali neuvolaseuranta! Huisia!

Nyt illan mittaan tuo ajatus on iskostunut minunkin päähän. On suorastaan ollut hassu olo. Voiko tuo pienempi todellakin olla "tavis"vauva? Eikö nyt joku taho voisi haluta tutkia ja ronklata vähän tarkemmin? Hienoahan se on, että kaikki on hyvin. Mutta todella, todella omituista. Että ihan niin kuin pitäisi nyt sitten vain elellä ja oleskella tuon Pirpanan kanssa ilman mitään kommervenkkejä? Jo on aikoihin eletty! :)

Tänään käytiin hakemassa neuvolassa 5 kk rokotteet. Viime viikolla ei annettu flunssa rippeitten takia. Neuvolassa ihmettelin vielä ääneen suussa olleita rakkuloita. Lääkärihän oli aamulla suuhun kurkannut ja suun siistiksi todennut. Kotona kuitenkin katsoin huulia tarkemmin ja edelleen niissä oli sellaista jännää valkoista peitettä. Noh, terkkari kurkkasi suuhun Pirpanan suosiollisesti huutaessa pää punaisena tehtävää helpottaakseen. Suussahan oli muuallakin samaisia peitteitä. Pumpulipuikolla ronklattuaan ja kokeiltuaan terkkari totesi suussa olevan vieraana Sammas. Minne lie tuo lääkäri katsellut. Ei ilmeisesti suuhun. Sillä minäkin, puusilmä, näin nuo peitteet ja helposti. Onneksi ratkaisu on helppo: puolukka tai vissyvesi. Pienen ilmeet ovat olleet näkemisen arvoisia, kun sormella ronkin puolukkamehua pitkin suuta :)


P.S. Karmea Kortisoni on taas tehnyt Neidin olon vetämättömäksi. Kesken leikkien on välillä huilittava pitkin lattioita. Ääntäkään ei tytöstä normaalin tapaan lähde ja päikkärit on taas otettava, että jaksaa. Onneksi tämä on viimeinen kortisonirypistys!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia. Kyllä sun nyt varmaan vaan pitää uskoa että pirpana on tavis. :D

    VastaaPoista
  2. Poikkeama: Niin, kait se on vaan pakko :D

    Isäntäkin totesi, että ihanko nyt oikeasti vaan neuvolaseuranta. Mutten valita, en ollenkaan, olemme vain hämmentyneitä. Ja iloisia asiasta.

    Olen muuten kaikkialla aina jaksanut lisätä: "tavis, ainakin toistaiseksi". Nyt päätin lopettaa tuon. Ja alkaa elää tässä hetkessä ja tilanteessa. Nappula on tavis ja siitä aion nauttia. Jos elämä jotain tuo tullessaan, se sitten tuo tullessaan ja sitä murehditaan sitten. Pessimisti ei ehkä pety, mutta optimistilla on hauskemapaa siihen asti!

    VastaaPoista