keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Ei tainnut mennä ihan putkeen

Tämä iltapäivä ei tainnut nyt ihan olla meidän iltapäivä. Äiti lähti innokkaana tallille. Viikon virkistäytymisreissu.

Ensin tarhaa siivotessa mulasin molemmat jalat lätäkköön. Lenkkarit jalassa tietenkin. Kosteissa tunnelmissa jatkui talleilu. Tiputin puhelimeni vesiämpäriin. Kaiutin taisi ottaa pikkuisen nokkiinsa uimareissusta. Kuin kruununa kaiken päälle: lensin komeasti hevosen selästä alas (ei onneksi sattunut kuinkaan.)

Sillä aikaa kotona:
Isi juottaa pienempää pullosta ja ihmettelee, kun kakka haisee. Tuumailee viisaana vaihtavansa pikkuisen vaipan sitten, kun maito on juotu. Kesken juomisen katsoo tarkemmin mitä Neiti tekee. Kaivaa kaksi käsin kakkaa vaipasta! Molemmat kädet ihan siinä ihtessään. Isin hihkaistua kauhuissaan, kääntyy Neiti katsomaan isiä. Koko paidan etumus aivan kakassa. Teeveetaso kakassa. Telkkari kakassa.

Mistähän kohtaa ottaisi ipanasta kiinni ettei ole itsekin kokonaan kakasta? Ei auttanut muu kuin kantaa napero vessaan. Isin aloittaessa riisumaan toisen kakkaisia vaatteita, paukuttaa Neiti aikansa kuluksi patteri. Niillä kakkaisilla käsillään.

Että sellaista. Eihän tälle voi kuin nauraa.

6 kommenttia:

 1. Ihana Neiti. :) Täälläkin naurattaa. :) Ja onneksi ei käynyt kuinkaan hevosen selästä tippumisen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jaksaa nuo lapset aina yllättää :)

   Poista
 2. Vauhtia ja kakkaisia tilanteita. :D

  VastaaPoista
 3. Ei tainnut olla se parhain päivä kenellekkään teistä ;)

  Itse en varmaan koskaan unohda sitä kun juttelin Valton raskauden aikana kirurgin kanssa siitä että miten peräaukottomuutta hoidetaan jos sellainen tulisi kysymykseen. Vilina samaan aikaan istuu olkkarissa ja on yltäpäältä kakassa, teki mieli sanoa kirurgille että peräaukottomuus ongelmia ei onneksi esikoisen kanssa ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nämä ipanat :) Mutta vähemmän ihanaa on kyllä kakan putsaaminen...

   Poista