perjantai 20. huhtikuuta 2012

Taikan neuvolakuulumisia

Käytiin tänään 10 kk (ki 8kk) neuvolassa. Keskosuuden takia haluttiin kasvua seurata ylimääräisellä käynnillä.

Ja hienostihan tuo tyttö oli kasvanut. Ruokalakosta huolimatta. Pituus meni aivan tasan keskikäyrällä, paino pikkuisen plussan puolella. Keskiverto tyttö :) Strategiset mitat olivat 9150 g, 71,6 cm ja 45,5 cm.

Pinsettiote oli jo molemmissa käsissä. Äidiltä on ihan mennyt ohi moinen taito. Taikalla oli ihan oma tyyli napata kiinni pinsettiotteella. Välillä käytettiin keskisormea etusormen sijaan. Molemmilla tavoilla napattiin taitavasti kiinni helmestä.

Motoriikasta tuli kovasti kehuja. Taitava ja ketterä tyttö kuulemma on. Vauhti olikin hurja, kun uutta paikkaa piti tutkia. Kyytiä saivat roskikset, laatikot ja lelut. Ympäri painellessa kiljuttiin, papatettiin, möristiin ja kailotettiin. Taika esitteli auliisti taitojaan. Kyllä nuo terkkarit osavat vetää oikeista naruista, kun kovasti kehuvat lasta. Aina se on äidistä kiva kuulla ylistyksiä omasta lapsesta. Ei siihen koskaan kyllästy.


Terkkarikin hämmästeli Taikan taitoa kontata takaperin.
"Ai siis konttasi, ei ryöminyt?"
"Kyllä, konttasi takaperin. Ensin ryömittiin takaperin, sitten kontattiin takaperin. Kontattu meillä on sen takia jo yli kuukauden päivät. Suunta oli vain hassu alkuun."
"No empä ole ennen tuollaisesta kuullut."
Niin, eipä ollut tämä Äitikään. Mutta Isi-ukon äiti paljasti, että näin on tehnyt aikanaan myös Isi-ukko. Lienekö sukuvika.


6 kommenttia:

 1. Sukuvikaa kaikki tyynni :D

  Hienolta kuulostaa! Nyt taitaa olla pariskunta Pulla&Taika samois mitois <3 Hienosti on Taikamuru ottanut kasvua kiinni! Upeeta!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvän tähen kun toinen on suloinen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niisk. Niin äidinkin puolueellisin silmin katsottuna ;)

   Poista
 3. Hurjan määrätietoinen ilme Taikalla, ihan kuin ajattelisi: odottakaas kun rupean käyttämään sellaista kieltä, jota tekin ymmärrätte!
  Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukki onkin ennustanut Taikan ammatin: Yk:n tarkkailija :) Onneksi ei tullut vielä kutsua tuonne Syyriaan.

   Poista