perjantai 30. heinäkuuta 2010

Hatunnoston paikka

Tänään osastolle saapui Joulupukki ystävämme Piu-tädin muodossa. Mukana oli iso pussillinen mitä ihanimpia huiveja, hattuja ja myssyjä. Äiti keskittyi sovittelemaan niitä Neidin päähän ja Neiti keskittyi tutkimaan mukana tulleita kortteja isin valokuvatessa muistoja talteen.

Iso kiitos kaikille muistaneille! Ette uskokaan kuinka paljon lämmitti ja lämmittää edelleen sydäntä. Neidin sairastuminen on selvästi koskettanut monia ihmisiä ympäri Suomen. Antamallanne tuella on iso merkitys jaksamiselle. Kerrankin minä olen sanaton. Mykistynyt siitä kuinka moni välittää!

Kiitos!

4 kommenttia:

 1. se on mun toinen salainen sukupuoli tuo joulupukkeilu :D

  Ette ole yhtään vähempää ansainneet, kuin mahtisuurta muistamista ympäri maan! Ja lisää tulee, sen voin luvata!
  Iso Rutistus!

  VastaaPoista
 2. Lisää on tosiaankin tulossa :) Oi olisinpa saanut olla kärpäsenä katossa katsomassa joulupukin vierailua!

  Olette niin hirmuisen monen ihmisen ajatuksissa. Oma kaveripiirini elää hengessä mukana, pikkuneitiänne tsempataan ajatuksin joka ikinen päivä <3

  Ihanaa että aurinko saatiin paistamaan sairaalahuoneeseenne :)

  VastaaPoista
 3. Oi, olispa ollut tosiaan ihana olla kärpäsenä katossa vakoilemassa joulupukin vierailua! Paljon on kyllä vielä tulossakin, osa tontuista oli vaan vähän hitaita... :D Ihana kuulla, että pieni teko voi niin mieltä lämmittää! <3 Hurjan monen ihmisen ajatuksissa olette täällä rannikollakin.

  VastaaPoista