lauantai 31. heinäkuuta 2010

Karhunpoika sairastaa

Karhunpoika sairastaa,

häntä hellikäämme.

Lääkkehillä hoidelkaa 

Nalleystäväämme.

Uni paras lääke on,

sitä nauttikaamme.

Nalleraukan kuntohon 

aamuksi jo saamme.

 
Neiti-Napsukalla on ensimmäinen infektio. Pari päivää olemme jännittäneet nouseeko lämpö yli 38.5 asteen. Kuumemittari on ollut ahkerassa käytössä. Tänä iltana tuo maaginen kuumen raja ylittyi ja Neidillä alkoi ensimmäinen antibioottikuuri.
 
Neidin vointi on infektiosta huolimatta ollut toistaiseksi hyvä. Pitkän tauon jälkeen Neiti on taas kikatellut ja hepuloinut äidin kanssa. Nappula kun tietää, että äidin saa nauramaan höhöttelyllä ja pelleilyllä. Eilen illalla ei nukkumaanmenosta tullut mitään kun äiti ja lapsi hihittelivät sängyssä. Lopulta isi astui kuvaan, äiti syrjäytettiin sängystä ja Napsukka saatiin unten maille. Hyvää yötä kaikille!

5 kommenttia:

 1. No voi RÄKÄ, tuli se tauti sittenkin :( Hyvä että hepulit silti pysyy päällä, se tietää hyvää vain!

  Pikaista parantumista ja antibioottien voimaa sinne!
  Kauniita unia.

  ps. siinä teidän käkättämisessä ei nuku erkkikään, pokka pettää samantien kun kattoo teidän omia juttuja :D :D :D Hassut!

  VastaaPoista
 2. Kuullosti ihanalta, tuo kikattelu siis. Mutta muuten pikaisia paranemisia karhunpoikaselle!

  VastaaPoista
 3. Vaikka kurjaa onkin että pikku prinsessalla on infektio, on aivan ihana kuulla teidän kikatteluhetkistä! Mikä voi paremmin parantaa kaikkien oloa kuin tuollaiset pienet ihanat asiat!

  Voimia edelleen
  Kati

  PS Meidänkin myssyt odottaa toimitusta. Olemme ensi viikolla asioimassa siellä talossa. Olisi kiva nähdä. Rinsessaa ei varmaan voi käydä katsomassa tämän pikkumiehen kanssa...?

  VastaaPoista
 4. Heippa,

  kikattelu täällä jatkuu.

  Cathy: Valitettavasti osastolle ei voi tulla alle 18-v lasten kanssa. Tällä hetkellä Neitiä ei pääse moikkamaan kuin ihan lähin suku. Mutta kahvitella voidaan kahvilassa tms. Ilmoittele, niin katsotaan meneekö aikataulut yksiin.

  VastaaPoista
 5. Joo näin oletinkin, mutta viestitellään mahdollisesta kahvittelusta :)

  VastaaPoista