maanantai 4. huhtikuuta 2011

Salaperäinen pöpö

Salaperäinen pöpö on Neidin kiusana edelleen. Hän on ollut väsynyt viime päivinä ja maha on ollut aivan sekaisin. Tänään sitten nousi taas lämpö. Muita oireita ei kuitenkaan ole edelleenkään, joten äimän käkenä olemme täällä päässä. Mikä kumma Neitiä kiusaa?

Isi ja Neiti ovat päivystyksessä Äidin maatessa kotona selkäkivun kourissa. Minä onnistuin selkäni eilen naksauttamaan, kumartamalla. Nyt istumisesta ei tule yhtään mitään ja käveleminen muistuttaa hiipimistä. Jalkoja ei pysty nostamaan lattiasta. Selkäkin on mennyt ihan mutkalle. Kipuskolioosi, sanoi tänään lääkäri. Ei auta, nappia huiviin, jotta pystyy edes jonkun verran liikkumaan. Yrittää ilmeisesti kroppani sanoa, ettei lisää lapsia tähän perheeseen. Eilen illalla totesinkin miehelleni, että muistuta minua tästä kaikesta, jos joskus alan kolmatta lasta hinkumaan.

Nyt odottelen soittoa Lastenklinikalta. Ja toivon hartaasti, ettei Naperon tarvitse jäädä osastolle. Voi kun keksisivät mikä tämän kaiken takana. Saisi pikku-Neiti helpotuksen ja salaperäinen pöpö nujerrettaisiin.

3 kommenttia:

 1. No voisunsaatana :(

  Voimia sinne, kaikille tahoille ja perheenjäsenille. Prskl.

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta... Voi miten kamalan tyhmaa ja ikavaa! Kovasti lampmia ajatuksia koko perheelle!!

  VastaaPoista
 3. Paranemisia teille molemmille!

  VastaaPoista