lauantai 28. toukokuuta 2011

Hurvittelulauantai

Saatiin Kympin lääkäriltä lupa mennä Linnanmäelle ja Korkeasaareen! Päätimme heti ottaa ilon irti luvasta ja tänään vierailimme Linnanmäellä.

Kyllä siellä oli Neidillä ihmettelemistä. Vuoteen emme ole nähneet kuin sairaalan henkilökuntaa, isovanhempia ja terapeuttejamme. Kovin on ollut kapea meidän vierailijoiden joukko eristyksen takia. Kotinurkkia kauemmaksi ei kovin montaa kertaa olla päästy. Silmät olivat teelautasen kokoiset ja Neiti istui aivan hiljaa rattaissa pään pyöriessä joka suuntaan. Jännittävää selvästi oli kun yhtäkkiä on ympärillä ihmisiä ja hälinää ja mölinää.

Parissa laitteessakin käytiin, mutta tällä kertaa kaikki energia meni väkijoukon ihmettelyyn. Väsykin tuli tosi nopeasti, niin paljon oli uutta yhtäkkiä sisäistettävänä. Tiedossa on siis uusi reissu Lintsille, jotta päästään loppuihinkin laitteisiin hurvittelemaan.

Eristys on siis jo jättänyt jälkensä Neitiin. Ihmisiä on opittu arastelemaan. Kaikki vieraat ihmiset kun ovat joko lääkäreitä tai sairaanhoitajia, jotka aina tekevät jotain kurjaa. Jopa muita lapsia jo arastellaan ja häädetään pois. Eristyksen loputtua on kova opettelu, jotta huomataan inhottavien hoitajien olevan se vähemmistö ihmismassasta. Nyt kun hoidot ovat jo keventyneet ja sitä myötä soluarvot pysyvät paremmin ylhäällä, täytyy alkaa kulkemaan hieman enemmän ulkosalla myös ihmisten ilmoilla. Jotta pikku hiljaa taas totutaan ympärillä pyöriviin ihmisiin ja hälinään.

Ensi viikolla jatkuu ympäröivään maailmaan tutustuminen. Maanantaina on taas Kympin lasten Huimalapäivä. Tiistaina on taasen infektioriskin lapsille nukketeatteri Lastenlinnassa. On kyllä ihan huippua, että tälläisiä järjestetään infektioriskin lapsille, jotta kotiympyrää pääsee satunnaisesti laajentamaan. Siitä iso kiitos ja kumarrus tapahtumien järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti