sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sur-rur-rur

Ompelukone pääsi jälleen laulamaan. Pitkään onkin kangasnippu odottanut laatikon pohjalla inspiraatiota. Olen tuskaillut myös mahaani. Kuinka enää taivun kaavoja piirtämään lattialle? Kunnes sain ahaa-elämyksen. Nehän voi piirtää myös pöydän ääressä! Niin sitä on kaavoihinsa kangistunut, että tuommoisenkin asian tajuamiseen meni hetki :)

Tässä kuvia viimeisimmistä luomuksista. Kankaat ovat tosiaan sen aikaa laatikossa maanneet, että en kuolemaksenikaan enää muista mistä olen ne tilannut. Kaavat ovat viimeisimmästä Ottobresta (3/2011).


Mustekalapaita. Vielä tarvitsen harjoittelua, että tämä aplikointi kunnolla onnistuu. Ei ole jälki kyllä parasta mahdollista. Mutta Neidille paita kelpasi oikein hyvin.


Tästä tuli ehkäpä minun lemppari. Sopivan retro. Kangas on muistaakseni Myllymuksuilta. Helteitä odotellessä.


Tähän käytin kankaanjämiä. Kummastaakaan kankaasta ei olisi tullut kokonaista paitaa, joten päätin yhdistää ne. Silityskuva on tilattu netistä, mutta mistä? Sitä en muista.


Kissasetissä on hame ommeltu kiinni legginssien vyötäröön. Pysyy matkassa mukana eikä kipua kainaloon asti. Paidan kaulus jäi hieman römsöttämään. En ihan tarpeeksi venyttänyt huolittelunauhaa. Odottaa siis purkua ja uudelleen ompelua. Kissat on aplikoitu ja sen jälkeen olen painanut kangasväreille niile naamat ja täplät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti