sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tapojensa orja

Äidit - nuo ihmisten joukossa kummajaiset. Pirpana oli viime yönä ensimmäistä kertaa yökylässä mummilla ja ukilla. Äiti herkutteli etukäteen ajatuksella kokonaisista yöunista ja pitkään nukkumisesta. Jospa tuota univelkaa voisi korjata muullakin tavalla kuin vasta siellä haudassa.

Arvaatkaapas mitä! Heräsin sitten puoli kuudelta. Ihan ilman sitä nahkavekkaria. Aikainen mato linnun nappaa. Vai miten se meni? Ja koko yön näin unia Taikasta. Eihän tämän näin pitänyt mennä :)

5 kommenttia:

 1. :) Heh.

  Voi kun minäkin niin haaveilen kunnon yöunista. Niin väsy että voisi nukkua viikon putkeen. Eilen miehen kello herätti sen töihin ja tietty Sofiakin heräsi samalla. Tänään elättelin toivetta että jos miehen työpuhelin ei soi, saadaan kaikki nukkua pitkään. Paskan marjat. Mies oli laittanut kellon herättämään seitsemältä, että ennättää katsoa formulat, jos ei tule puhelua töihin. Ja tietty Sofiakin heräsi ja oli niin äidin perään, että... kiskoi äitiä varpaista ja tahtoi leipää ja aamupalaa ja muumia. Nakkeli vaatteita sängylle ja huusi "tissiliivit, tissiliivit, housut, äiti!"

  Ehkä ensi kerralla sitten. :D Toivottavasti sinäkin saisit vielä nukuttua univelkoja pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida kovin moni selvitä ilman univelkaa pikkulapsi ajasta. Ehkä sitä muutaman vuoden päästä saa nukuttua jo kokonaisia yönunia ;)

   Poista
  2. Sitä toivon -sulle etenkin. :)

   Hyvästä syystä voisin itse valvoa parinkin vuoden päästä :D jos sitten siitä pari vuotta eteenpäin sais nukkuakin taas pikkuhiljaa

   Poista
  3. Tehdään diili. Mä nukun kohta kokonaisia yöunia ja sulla on pikkuinen valvottaja kotona. Eikös kuulosta hyvälle! ;)

   Poista