sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pelle

Pelle on kadonnut. Pikku-Neidin rakkain lelu. Tuota pelleä on etsitty sohvan takaa, lelulaatikoista ja sängyn alta. Kummallisiin koloihin ja paikkoihinkin on kurkittu. Mutta pelleä ei näy missään.

Pieni ja söpö nyrkki pyörii nenän edessä. Vinhasti ja usein. Sängyssä, kesken leikkien ja syödessä. Silmät napittavat äitiä kysyen, nyrkki pyörii vaatien: "Missä on minun pelle?". Äiti ei tiedä.

9 kommenttia:

 1. VOI EI!
  Mitäs, oisko se voinut jäädä autoon, polikäynnillä klinikalle?

  Ens kerran ku joku pelle kelpaa, ostetaan niitä samalla kymmenen!

  VastaaPoista
 2. Autokin on tutkittu ja polille soitettu. Ei näy :(

  VastaaPoista
 3. Onko kyse lelusta, jollaista ei kaupasta enää löydä uutta? Itseltäni hukkui pienenä pupu, jota itkettiin monta viikkoa. Toivottavasti kaveri vielä löytää tiensä takaisin kotiin! Onko tutkittu kenkien sisällöt, patterintaukset, komeroiden takanurkat, likapyykkikori...?

  T:Katja

  VastaaPoista
 4. Voi pieni :(
  Toivottavasti löytyy pian!

  VastaaPoista
 5. Etsintäpartio jatkaa työtään!

  Katja: Pelle on minun pikkusiskon vanha lelu, joten tuskin enää kaupoista saa :(
  Kova paikka tuntuu olevan myös meidän neidille rakkaan lelun katoaminen. Varsinkin osastolla se on ollut turvalelu, jota on puristeltu kovasti jännittävissä tilanteissa.

  VastaaPoista
 6. Meillä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista leluja, nykyään koiran jäljiltä, mutta aikoinaan likkojen. Oletko katsonut pyykin pesukoneen takaa ja sisältä?(olet luultavasti) patjojen välistä (meillä kaksi erillistä patjaa, joiden väliin "hukkui" aina tavaraa)? Toivottavasti Pelle löytyy kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. Käyttämättömät kengätkin kannattaa tutkia jos Pelle on sellaista kokoluokkaa että mahtuu monoihin. Tai olisiko koiruus voinut viedä pihalle..? Toivottavasti Pelle löytyy.

  t.Heidi T

  VastaaPoista
 8. Meillä hukkui pojan rakas pupu sairaalajaksolla, pupu oli rakas lelu joka oli turvana nukutuksissa ym.muissa toimenpiteissä. Koko päivän poika kyseli sen perään ennen kun katsoin huoneen pyykkikorista, juuri ennen kun se meni tyhjennykseen. Vahingossa aamulla lakanoiden vaihdon mukana mennyt sinne. Onneksi löytyi.
  Toivottavasti Pelle löytyy jostain arvaamattomasta paikasta.

  T. Muumimamma

  VastaaPoista