lauantai 15. tammikuuta 2011

Uusimmat löydökset

No, niinhän siinä kävi, että aivoissakin on tukoksia. Sielläkin laskimopuolella. Jokos nyt tämä ois viimeinen löydös ja puristus sydämestä alkaisi pikku hiljaa helpottamaan. Kovilla on koko perhe. Nöyränä odotan, että vieläkö saamme huonoja uutisia vai joko meidän kohdalta olisi ohi tämä myllytys.

Vaikkakin pyrin näkemään asiassa valoisan puolen ja yritän olla vellomatta murheissa, niin väkisin on tappiomieliala hiipinyt takaraivoon kolkuttamaan. Usko parempaan tulevaisuuteen horjuu hetkittäin. Pelottaa ovatko hoidot liian rankkoja Neidille ja hän ei niitä kestäkään. Mitä jos hänet viekin hoidot, ei leukemia? Kovasti sydäntä puristaa myös sääli Neitiä kohtaan. Mitä kaikkea hän pienellä iällään joutuukaan käymään läpi. Tuntuu kovin kohtuuttomalta. Ottaisin kaikki kivut ja hoidot heti itselleni, jos se vain olisi mahdollista.

Onneksi tilanne ei kuitenkaan ole niin huono kuin hetkittäin vaivaavasta tappiomielialasta voisi päätellä. Neiti on piristynyt entisestään. Leikkiä jaksetaan kohta jo entiseen malliin. Juttua on alkanut tulemaan ja välillä ei meinaa saada suun vuoroa hölpötykseltä. Hymy ja nauru ovat herkässä sekä äidillä että isillä. On ihanaa kuulla Neidin suloista ääntä pitkästä aikaa. Kiukuttelukaan ei harmita ollenkaan, ääntä maailmaan mahtuu. Kuumeen laskettua olemme päässeet jo ulkoilemaan. Raitis ilma tekee kaikkien nenille hyvää. Mieli piristyy kummasti kun pääsemme käymään tuulettamassa ajatuksia ulkona.

Parisen päivää vielä ainakin menee osastolla, jos mitään uutta ei enää tule. Äidille opetetaan Klexanen (liotuslääke) pistäminen. Vaikkakin eläimiä olen pistänyt, niin ajatus oman lapsen pistämisestä jännittää. Isiä on tällä hetkellä turha yrittääkään saada Neitiä pistämään :) Niin koville hänellä ottaa kaikki nämä hoidot. Minä olen meillä se, joka kovettaa sitten mielensä ja pistää, koska pakko on. Mutta varmasti kädet tärisee ensimmmäisillä kerroilla kun pistämään aloitan.

13 kommenttia:

 1. En osaa muuta sanoa kuin, että olette ajatuksissa ja toivon todella paljon, että koettelemukset hellittäisivät teidän kohdallanne.

  VastaaPoista
 2. Ei vie neitiä hoidot eikä sairaus. Sellainen pieni sissi on taistelemassa. Piristyminen on aivan varmasti hyvä merkki. Ihan hirveästi voimia uuteen pistämiskoitokseen - moneen solmuun joudut äitinä vääntymään. Olette mielessä. <3

  VastaaPoista
 3. Edelleen olette ajatuksissa ja rukouksissa.

  VastaaPoista
 4. En ole aiemmin jättänyt kommenttia, mutta seurannut blogiasi säännöllisesti. Nyt haluan välittää suuret jaksamisterveiset koko perheelle ja tietenkin erityisesti Neidille! Pieneen elämään on mahtunut jo liikaa kestämistä, mutta kaikki kääntyy varmasti parhain päin. Onneksi teillä on toisenne!

  VastaaPoista
 5. voimia uusien hoitomuotojen opetteluun! Olette kovasti ajatuksissamme! Voimia taistoon!

  VastaaPoista
 6. Voi pientä!
  On se niin väärin että pientä viatonta lasta voidaan rankaista noin paljon. Nyt tsemppiä oikein toden teolla.

  ...Sanat tahtoo loppua väkisin kesken mutta mukana ollaan ja ajatuksissa olette!...

  Äiti77

  VastaaPoista
 7. Tiedän tunteen ja yritän elää hetken,joskus ihan hengenvedon verran ajattelematta kaikkia kamaluuksia.Kyllä asiat järjestyvät!Neiti(meidän myös)on varustettu ja ehkä siunattukin sisukkuudella.Onneksi tutkitaanhutkitaan ja vointi kohenee.Reipasta taistelumieltä koko perheelle! T.Anne

  VastaaPoista
 8. Kiitän ja kumarran jälleen! Näistä tsempityksistä saa uskomattoman paljon voimia.

  Tänään Neiti on ollut jo melkein oma itsensä. Lelut saa kyytiä, joka nurkka on koluttu ja pystyynkin on yritetty!

  VastaaPoista
 9. Ihan hirveästi jaksamista sinne!

  Tiia

  http://erilainenarki.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 10. Hoidot ovat rankka koettelemus elimistölle, mutta nuo pienimmät taitavat sietää niitä parhaiten.

  Leikkiminen ja piristyminen kuulostaa askeleelta oikeaan suuntaan.

  Voimia ja levon mahdollisuuksia erityisesti teille vanhemmille. Mun tarjous on edelleen voimassa, joten jos tulee jotain akuuttia ja tarvetta vaikka yön yli irtiottoon, niin täältä löytyy petipaikka.

  -junika-

  VastaaPoista
 11. Kiitos Junika. Pidetään tarjous mielessä!

  VastaaPoista