lauantai 18. kesäkuuta 2011

Retkipäivä

Kävimme eilen pienellä retkellä ihmettelemässä luontoa ja lampea. Pikku-Neiti viihtyy mainiosti rinkassa jahka pääsee välillä myös lähemmin tutustumaan ympäristöön.


Kaikkein hauskinta oli vesi. Sitä olisi jaksettu pärskiä vaikka kuinka kauan.


Törmäsimme reissulla myös mustaan kyykäärmeeseen. Kameralle emme otusta saaneet tallennettua. Ryökäle luikki karkuun sillä aikaa, kun isi kantoi Neidin turvallisemmille vesille äidin lyllertäessä perässä. Vaan kyllä ensimmäiseksi hyppäsi sydän kurkkuun, kun tajuan että metrin päässä jalastakin nököttää käärme! Eikä tällä kertaa tietenkään kyypakkausta mukana. Mikä niin uskollisesti kulkee kameralaukussa muuten matkassa. Luontokuvaajan vakiovaruste. Onneksi käärme pelkäsi meitä enemmän kuin me häntä ja totesi parhaaksi luikkia pois paikan päältä. Harmittamaan vaan jäi, kun kuvia ei saatu tälläkään kertaa. Varsinkin miestäni. Jo toisen kerran törmäämme mustaan kyyhyn ilman, että onnistumme sitä muistikortille tallentamaan. Mutta joku päivä vielä on onni matkassa!

2 kommenttia:

  1. Lääkäriltä kuulin että kyypakkausten käytöstä ollaan luopumassa kun niistä ei suurimmalle osalle hyötyä ole. Tietysti jos on joskus omalla kohdalla huomannut hyödylliseksi niin aina voi käyttää.
    Ihana luontoretki!

    VastaaPoista
  2. Heippa, olen minäkin kuullut molempiin suuntiin tuosta kyypakkauksen hyödyllisyydestä. Mutta mukana taitaa varmuudeksi kulkea kunnes tulee ihan yleiseen tietoon, että siitä ei mitään hyötyä ole.

    Kun ei ole tuo kyy koskaan puraissut, niin paha on mennä sanomaan auttaako :)

    VastaaPoista