perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kikatuskostajan paluu

Kikatuskostaja on palannut jälleen keskuuteemme. Puoleen vuoteen tuosta kostajasta ei ole kuulunut mitään. Huhu kertoo, että sytostaatit ovat hillinneet kikatuskohtauksia. Nyt kuitenkin tuo kostaja on havaittu jälleen keskuudessamme useaan otteeseen.

Kikatuskostaja toimii täysin arvaamattoman kaavan mukaan. Yllättävät asiat laukaisevat kikatuskohtauksen. Ainoa kaava, jonka tutkijat ovat huomanneet, on että kikatusta, jopa hysteeriseksi menevää, esiintyy eniten iltaisin ja ennen päiväunia. Syytä tähän ei tiedetä. Tutkijat ovat esittäneet syyksi mm. väsymystä, yleistä iloista luonnetta ja hassuttelevia vanhempia. Mutta todellinen syy kikatukseen on vielä tutkijoille arvoitus.

Tutkijat pyytävätkin yleisön apua, jotta tutkimuksissa päästään eteenpäin. Kuka tämä salaperäinen kikatuskostaja on? Miksi hän tuntuu iskevän erityisesti lapsiin?

Tässä kuva eräästä kikatuskostajan uhriksi joutuneesta lapsesta. Pahoittelemme, että kuva on jo hieman vanha, mutta kostaja iskee niin yllättäin, että tilanteista on saatu vain vähän kuvamateriaalia. Usein kostaja tartuttaa kikatuksen vanhempiinkin ja heidän on tärinältään mahdoton pitää kameraa, jotta tilanne saataisiin taltioutua tutkimuksia varten.

2 kommenttia:

  1. Sydäntä raastavaa on ollut lukea blogia -tässä onkin jo mennyt monta päivää/iltaa/yötä lukiessa (aina kun on kerennyt) mutta tämä kyseinen juttu on ehdottomasti mahtava! Ihanaa että kikatuskostaja on tehnyt paluun! <3 :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa lukemaan blogiani!

    VastaaPoista